(FOTO) Tragično umrla nekdanja lepotna kraljica, dočakala je zgolj 30 let. Za seboj je pustila sporočilo

D.Ži
31.01.2022 11:00

O psihičnih težavah je govorila zelo odkrito in priporočala terapijo, žal sama poti iz stiske ni našla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja mis ZDA Cheslie Kryst je pokojna. Dočakala je le 30 let, piše Daily Mail. Krystova, odvetnica, ki je delala tudi kot novinarka za razvedrilno oddajo Extra, je v nedeljo zjutraj skočila z 29. nadstropja newyorškega nebotičnika. Mrtvo so jo našli na zasneženem pločniku. Le nekaj ur pred smrtjo je na Instagramu skupaj s svojo fotografijo pustila simbolično sporočilo: "Naj vam ta dan prinese počitek in mir." Pod objavo se mnogi od nje poslavljajo. 

V njenem stanovanju so policisti našli sporočilo, v katerem je zapisala, da vse zapušča materi, brez pojasnila, zakaj se je odločila za ta korak.

Kot mis Severne Karoline je Krystova leta 2019 osvojila lepotno krono ameriške mis in zmago uporabila kot platformo za spodbujanje družbenih in pravnih reform. Na tekmovanju je o sebi dejala, da je bila čuden otrok z zraščenimi obrvmi in da je zdaj del generacije opolnomočenih žensk.

Rodila se je v Michiganu, njen oče je Poljak, mati pa Afroameričanka. Družina se je po njeni smrti odzvala z izjavo za javnost. 

"Z obupom in veliko žalostjo sporočamo, da je umrla naša ljubljena Cheslie. S svojo močjo in lepoto je navdušila vse okoli sebe. Skrbna, ljubeča, smejoča in sijoča. Cheslie je bila utelešenje ljubezni in je služila drugim ter se kot odvetnica borila za pravičnost v družbi. Najpomembneje pa je, da je bila čudovita hči, sestra, mentorica, sodelavka in vemo, da bo njen vpliv ostal prisoten tudi po njej. Ker se soočamo s težko izgubo, prosimo za zasebnost," sporoča družina.

Krystova je na družbenih omrežjih odkrito govorila o težavah z duševnim zdravjem in redno hodila na terapije, ki jih je svetovala tudi drugim.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta