(VIDEO) Evrovizijskemu zmagovalcu kolega v postelji slekel hlače, roka pa je kmalu zdrsnila nižje

D.Ži
03.06.2021 11:15
Posnetek se začne s plesanjem skupine v avtu, nato se dogajanje preseli v hotelsku sobo, v kateri Damiano polgol leži na postelji. Skupina je ob svoji evrovizijski zmagi poslala jasno sporočilo - s svojim slogom želijo pokazati, kako je videti svoboda.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Po spletu te dni kroži posnetek, ob katerem bo marsikomu postalo vroče. Po napornem dnevu je frontman italijanske skupine Måneskin, 22-letni Damiano David, po zmagi na Evroviziji brez dvoma najbolj oblegan mlad moški v Evropi, svojega kolega, kitarista Thomasa Raggia prosil, naj mu sleče leopardje hlače.

Profimedia

20-letnik je to res storil, posnetek pa je medtem postal prava uspešnica, saj si ga je na YouTubu ogledalo že več kot pol milijona ljudi.

"Sleči mi hlače," je Damiano prosil Thomasa, ta pa mu je odgovoril, naj malo počaka, saj v drugi roki drži mobilni telefon. "Uporabi drugo roko," mu je predlagal Damiano. Bobnar ga je poslušal, Damianu pa je roka hitro zdrsnila naravnost v lastno mednožje, kar so oboževalci seveda hitro opazili.

Skupina je že po svoji zmagi na sanremskem glasbenem festivalu sporočila, da si želi spremeniti preživelo dojemanje spolov in spolnih vlog, po zmagi v Rotterdamu pa s svojim slogom celemu svetu kažejo, kako sta videti neobremenjenost, strpnost in svoboda. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta