(FOTO) Zmagovalec Evrovizije oblekel minico in bele nogavice. Nekateri so ogorčeni

D.Ži
01.06.2021 09:51
Damiano David, trenutno najbolj oblegan in oboževan evropski moški, s svoji modnimi odločitvami občasno dvigne oblak prahu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ni dvoma, Evropa je dobila nov moški seks simbol in navdušenje nad njim ne pojenja. Po zmagi na Pesmi Evrovizije je staro celino zajela pravo Måneskinmanija, na milijone ljudi vsak dan po spletu deli posnetke in fotografije skupine, ki je slavila s skladbo Zitti e buoni, zlasti atraktivno ekscentričnega pevca Damiana Davida, ki je očitno na dobri poti, da na novo definira, kako si v novem tisočletju predstavljamo rockzvezdnika. Čeden 22-letnik je že nekaj časa srečno v zvezi s spletno vplivnico Giorgio Soleri, na odru se pogosto poljublja z ostalimi člani skupine, kar očitno le še priliva olja na ogenj razplamteni domišljiji njegovih oboževalcev. Kokaina, kot je pokazal test, med čakanjem na zmago v Rotterdamu ni užival, a prah še vedno dviguje.  

Redno pozira na Instagramu, kjer objavlja provokativne fotografije, ena od njih je nekatere malce zmotila. Damiano je poziral brez majice in pokazal svoje številne tetovaže, hkrati je oblekel tudi karirasto mini krilo in bele nogavice. Kot kakšna britanska šolarka. Kombinacija, ki je se nekaterim zdela že kar preveč punčkasta, a armada oboževalcev ostaja na njegovi strani in poročne ponudbe v komentarjih še naprej padajo. 

Måneskin so sicer že ob zmagi na sanremskem festivalu svetu sporočili, da jih predsodki, stereotipi in nalepke ne zanimajo in da bodo reči vselej počeli po svoje, tudi na področju brisanja mej med spoloma. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta