(FOTO) Vas zanima, v koga je zaljubljen atraktivni zmagovalec Evrovizije? Presenečeni boste ...

D.Ži
25.05.2021 09:20
Ne, ni samski. In tudi z moškim ni. Karizmatični Damiano David je že nekaj časa zaljubljen v atraktivno spletno vplivnico.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

Evropa je očitno v sobotni evrovizijski noči dobila svoj nov moški seks simbol in zvezdnika, ki bo očitno še nekaj časa polnil tračarske rubrike. 22-letni Damiano David, frontman skupine Måneskin, ki je s skladbo Zitti e buoni slavila v Rotterdamu, je izjemno karizmatičen in samozavesten glasbenik, ne gre pa prezreti, da je tudi precej atraktiven in da privlači oboževalce vseh spolov. Svet mu leži na dlani, ljubezenska sporočila dežujejo, sam pa vsake toliko zmede javnost in strastno poljubi kakšnega moškega. Skupina si namreč prizadeva po svetu širiti strpnost in osveščati, da so kakršni koli predsodki v novem tisočletju povsem odveč. 

Čeprav si v njegovo posteljo želi marsikdo, pa je vsestransko oblegani Damiano že nekaj časa srečno zaljubljen v italijansko spletno vplivnico Giorgio Soleri, ki ji na Instagramu sledi več kot 168 tisoč ljudi. Njemu sledi več kot dva milijona ljudi. Prav veliko podrobnosti o njuni zvezi ni znanih, pišejo pa italijanski mediji, da naj bi se dvojica celo zaročila.

Njunih skupnih fotografi je malo, na njenem zidu jih sploh ne najdemo, on pa je kak njun skupni utrinek vendarle objavil. Damiano se je po evrovizijskem finalu znašel sredi nenavadnega škandala, saj so nekateri trdili, da je kar pred kamerami v Rotterdamu njuhal kokain. Brez oklevanja je pristal na test, ki je le še potrdil, da mamil ne uživa

epa
epa
epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta