Jan Plestenjak naj bi povsem resno razmišljal o poroki s svojo lepo 24-letno Štajerko

11.10.2021 11:51
Običajno je na vprašanja o poroki odgovarjal diplomatsko, tokrat pa je povsem naravnost izstrelil, da je vse skupaj le še vprašanje časa.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast
Igor Napast

Janu Plestenjaku se te dni dogaja na polno, in več sreče kot v gostinstvu ima trenutno očitno v ljubezni in glasbi. Vrata njegovega ljubljanskega lokala Soba 102 ostajajo zaprta, na radijskih postajah pa se pogosto vrti njegova aktualna uspešnica V naju še verjamem, pri kateri se je povezal z Maraayo. Glavna uspešnica pa se očitno dogaja v njegovi spalnici.

Govorice, da je zaljubljen v izjemno atraktivno 24-letno svetlolaso Laro Pernek, so krožile že nekaj časa, medtem jih je tudi potrdil za revijo Suzy.

Igor Napast

Kupidova puščica ga je zadela tam, kjer nismo pričakovali. V naselju Rošnja, v občini Starše, kjer so Plestenjaka že opazili. Kako zelo intenzivno je vse skupaj, je pokazalo njegovo nedeljsko gostovanje v oddaji Vikend paket na TV Slovenija, kjer je na vprašanje o poroki odvrnil, da je "kar nevarno" in da je ta samo še vprašanje časa. 

48-letni Škofjeločan, ki sicer že vrsto let živi v Strunjanu, pravi, da življenje sprejema z veliko mero razuma in da ni romantik. "Nisem romantik. Življenje od rojstva do smrti je borba in v tem je treba najti užitke. Vedno je borba," je povedal. So pa zato toliko bolj romantične njegove skladbe. Na trenutek, ko bomo zaljubljenca prvič skupaj videli v javnosti, pa bomo morali še počakati.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta