To je skrivnost, o kateri Jan Plestenjak ne želi javno govoriti

D.Ži
05.01.2022 09:15

Saj ste ga opazili, ne? Droben detajl, ki ga očitno obdaja velika zgodba iz glasbenikovega zasebnega življenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Simona Božič

Ne bi bil Jan Plestenjak, če ne bi o sebi vselej bil vsaj malo skrivnosten. O glasbi, državi in svetu je pripravljen svoje mnenje povedati brezkompromisno iskreno, njegova stališča so skoraj vedno zelo življenjska in zdravorazumska, ko beseda nanese na njegovo zasebno življenje, pa se drama začne. Skozi leta se je eden naših največjih glasbenih zvezdnikov naučil, da je skrivnostnost bolj zanimiva od popolnega ekshibicionizma. In tako že desetletja ugibamo o njegovem ljubezenskem življenju. Tokrat so stvari nekoliko bolj jasne, saj že nekaj časa vemo, da je podlegel čarom mlade Štajerke Lare Pernek.

Sašo Bizjak

Zadeva je očitno zelo resna, kar je potrdil tudi sam. Celo ob vprašanju o poroki ni stresel z glavo, jasno in glasno je povedal tudi, da si želi otroka. Dobro se še spomnimo, kako je Bernardi Žarn v upokojenem Vikend paketu med pogovorom o poroki odvrnil, da je "kar nevarno". Njegove ljubezni se je v posebni oddaji Božična noč dotaknila tudi voditeljica Helena Blagne. Seveda poimensko ni želel razkriti, s kom bo preživel sveti večer, je pa dal vedeti, da je srečen in da gre za posebno osebo. Prstan njegovo roko že dolgo krasi.

Igor Napast

Da, opazili ste ga, tudi zato, ker ne gre klasičen prstan, ampak takšen, ki ga Jan nosi na sredini prsta, pa še to sredinca. Očitno ne gre le za modni dodatek, saj je v oddaji Jutro na Planetu, v kateri je gostoval s svojim bratom, dejal, da je ta prstan njegova edina skrivnost, ki je ne razkriva. 

Osebni arhiv

"Bil je že marsikje in že trikrat sem ga izgubil, vsakič med občinstvom na koncertu, a vsakič so mi ga vrnili," je povedal. Kdove, morda se slavnemu prstanu letos pridruži še poročni. Če že, sumimo, da bo skrivnostni Jan s poroko poskušal opraviti čim bolj diskretno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta