(VIDEO) Prvič po škandaloznem intervjuju se je v javnosti pokazala Meghan in povedala nekaj zelo čustvenega

D.Ži
10.05.2021 09:50
Vojvodinja Meghan je posnela izjavo v okviru koncerta Vax Live in pomagala promovirati cepljenje proti koronavirusu, pri tem pa pokazala svoj že lepo zaobljen nosečniški trebušček.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vojvodinja Meghan je spet pokazala svoj že lepo zaobljen nosečniški trebušček in hkrati pomagala javnost osveščati o pomembnosti cepljenja proti koronavirusu. Izjavo za koncert Vax Live je dala na dvorišču svoje 14,7 milijona dolarjev vredne vile v prestižnem Montecitu. Poudarila je, kako zelo pomembna je skrb za zdravje, tudi s pomočjo cepljenja. 

Profimedia

S princem Harryjem sta pokrovitelja kampanje, ki promovira cepljenje in meni, da je za okrevanje družbe ključna predanost zdravju, varnosti in uspehu, pa tudi ženskam, ki jih je ta pandemija nesorazmerno prizadela. Med izjavo se je z rokami ves čas dotikala svojega nosečniškega trebuščka in ga oklepala z dlanmi.

Nosila je ohlapno cvetlično obleko. Nekateri so se ob tem spomnili, da se je svojega trebuha tako predano dotikala tudi med nosečnostjo s sinom Archiejem

Profimedia

Pravi, da sta z možem navdušena, ker bosta lahko kmalu izrekla dobrodošlico svoj hčeri in da svojo radost delita z milijoni staršev po svetu. "Ko pomisliva nanjo, misliva na vse mlade ženske in dekleta, ki si zaslužijo priložnost in podporo, da nas vodijo naprej," pravi Meghan, ki se je tokrat prvič po razvpitem intervjuju pri Oprah Winfrey pokazala v javnosti. Tokrat po moževih sorodnikih ni udrihala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta