Kraljevi biograf razkriva: Meghan je hotela v natikačih splezati na Everest

D.Ži
07.05.2021 09:15
V ne povsem iskrenem intervjuju pri Oprah Winfey je žena princa Harryja dejala, da se ji niti sanjalo ni, v kaj se s poroko spušča. Andrew Morton, dober poznavalec plemiških reči, jo je vzel v bran.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vojvodinja Meghan je v razvpitem intervjuju pri Oprah Winfrey dejala, da se ji niti sanjalo ni, v kaj se je s poroko v kraljevo družino sploh spustila. "Nisem vedela, kaj pomeni biti del kraljeve družine. Windsorji prej niso nikoli bili del mojega življenja," je izjavila. Kasneje se je izkazalo, da žena princa Harryja ni bila povsem iskrena. V resnici je vselej bila velika oboževalka kraljevskih reči in se v najstniških letih celo fotografirala pred Buckinghamsko palačo, večkrat si je ogledala tudi posnetek poroke princese Diane. 

Profimedia

Da Meghan res ni dobro ocenila, kako zelo ji bo lastna kraljevska poroka spremenila življenje, meni tudi kraljevi biograf Andrew Morton, ki je pogovoru za spletno stran ToDiFotDaily, ki je posvečena plemiškim temam, dejal, da Meghan zagotovo ni bilo lahko. Tako kot ni bilo lahko njeni svakinji Kate in pokojni tašči Diani. Njene prve korake na britanskem dvoru je opisal z besedami: "Bilo je tako, kot bi poskušala v natikačih splezati na Everest."  Bila je težka, skoraj nemogoča naloga, ki je zanjo bila tudi zelo neprijetna.

Profimedia

"Temu ni bila kos. Ni slutila, kako težko bo," jo brani biograf. Tudi Kate je morala najti svoje mesto. "Intenzivni fokus na oblačilih in vsaki njeni potezi jo je zagotovo presenetil. Tega sicer ne bo nikoli priznala, saj je ženska, ki rada daje vtis, da ima vse pod nadzorom," dodaja biograf. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta