(VIDEO) Več kot 670.000 ljudi je spremljalo, kako se slečeni Ronaldo umiva pod prho. Prizor je kar vroč ...

D.Ži
03.03.2022 09:50

Mišice, voda in poljubček. Tako malo je potrebno, da osnovno higiensko opravilo postane globalna senzacija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Bilo je najbolj množično spremljano prhanje na planetu in najbrž tudi v zgodovini. Napadalec Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo je na svojem instagramu zbral kar 670.000 ljudi, ki so zavzeto spremljali, kako se je portugalski nogometni bog odpravil pod prho in tam počel tisto, kar se pod prho pač počne. Umil se je. Bizarno nepomembna novica je v hipu obšla svet in pristala celo na nekaj naslovnicah. 

Ronaldo se je odločil sleči do spodnjega perila in se stuširati za svojo hišo, vse skupaj je posnel in velikodušno posredoval svetu. Bilo je okoli 20. ure in marčevski večeri v Manchestru niso preveč topli, a temperatura, vsaj pri oboževalkah in oboževalcih, se je naglo povzpela. Na koncu je oboževalcem poslal še poljub in tako izjemnemu dogodku dodal še nekaj dodatne samovšečnosti in bizarnosti. 

37-letni Ronaldo je zelo ponosen na svoje telo, kar ni skrivnost, a toliko gledalcev med prhanjem najbrž ni pričakoval niti sam.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta