(FOTO) Medtem ko lepa Ronaldova zaročenka razkazuje trebušček, družina na polno udriha po njej

D.Ži
04.02.2022 09:40

Sreča Georgine Rodriguez bi bila še večja, če se zadnje tedne ne bi oglašali njeni sorodniki, ki trdijo, da jih grdo zanemarja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo zadnje čase z družino kar veliko časa preživlja v Dubaju. Tam je vesela druščina praznovala tudi 28. rojstni dan njegove zaročenke Georgine Rodriguez, ki je prejšnji teden na Netflixu predstavila svojo dokumentarno serijo "I Am Georgina".

Očarljivi Argentinki in portugalskemu nogometnemu zvezdniku ne manjka razlogov za slavje, saj sta trenutno v sladkem pričakovanju dvojčkov, noseča Georgina pa je v Dubaju pokazala tudi, kako je videti v kopalkah.

"Raj na zemlji," je zapisala ob seriji fotografij, na katerih pozira v modrem bikiniju, z ljubkim nosečniškim trebuščkom. Spletni sledilci so jo zasuli s komplimenti in milijoni všečkov, predvsem tretja fotografija v seriji, na kateri Georgina pozira v bazenu z otroki, ki ji poljubljajo trebuh, je prava uspešnica.

Ronaldo in Georgina sta konec oktobra sporočila, da pričakujeta dvojčka, fotografija, s katero sta na Instagramu potrdila nosečnost, pa ima zdaj že preko 30 milijonov všečkov.

Leta 2017 se je paru rodila hčerka Alana Martina, ki je nogometašev prvi otrok, ki ga ni rodila nadomestna mater. 

Georgina in Ronaldo sta se spoznala leta 2016 na ekskluzivni zabavi. Takrat je delala v trgovini Gucci v Madridu in kasneje bila odpuščena, ko so jo posneli z nogometašem na zmenku v pariškem Disneylandu. Šefom medijska pozornost, ki jo je pritegnila, ni bila prav nič všeč.  

Dobro voljo bodoči Ronaldovi ženi kali tudi njena lastna družina, saj nekateri člani trdijo, da je nanje, odkar je tako zelo slavna, kar pozabila. "Morda se nas sramuje in misli, da je boljša od nas, ker ne živimo v razkošju kot ona. Nikoli je nisem prosil za nič. Poklicala je le enkrat ali dvakrat, odkar sem izvedel, da je v razmerju z Ronaldom," je za The Sun povedal njen stric Jesus Hernandez. Ta pravi, da je zanjo skrbel po tem, ko je njen oče pristal v zaporu. 

Profimedia

"Ko je moj sin praznoval rojstni dan, sem jo vprašala, ali lahko Cristiano podpiše svoj dres, in rekla mi je, da ne more, ker ga ne želi motiti na počitnicah," razočarano dodaja stric. Medtem je znano postalo tudi, da je pred tremi leti umrl Georginin dedek, ki ni nikoli spoznal svoje pravnukinje Alane Martine. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta