(FOTO) Ronaldova zaročenka pokazala, kaj je dobila za valentinovo, in ljudje so povsem razneženi

D.Ži
15.02.2022 10:10

Gora vrtnic, srčkov in poljubov. Noseča Georgina te dni lebdi v sedmih nebesih. In oboževalci z njo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Da sta zaljubljena bolj kot kdaj koli prej, sta nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo in njegova Georgina Rodriguez znova vsem pokazala na družbenih omrežjih. In to naravnost na valentinovo.

"Srečno valentinovo, ljubezen moja," je Ronaldo zapisal ob fotografiji, na kateri poljublja svojo srčno izbranko in v le nekaj urah zbral preko sedem milijonov všečkov. "Naj nam ljubezni nikoli ne manjka, tako se počutimo žive. Brezpogojna ljubezen," pa je na svojem Instagramu zapisala Georgina in objavila več fotografij, na katerih pozira s Cristianom, pa tudi s celotno družino.

Na valentinovo je noseča lepotica prejela tudi ogromen šopek čudovitih vrtnic, kar se mnogim zdi zelo romantično.

Ronaldo in Georgina sta konec oktobra lani sporočila, da pričakujeta dvojčka, fotografija, s katero sta na Instagramu pospremila veselo novico, pa ima zdaj že preko 30 milijonov všečkov. Leta 2017 se je paru rodila hčerka Alan Martina, ki je njun prvi biološki otrok, ostale tri so rodile nadomestne matere. 

Georgina in Ronaldo sta se spoznala leta 2016 na ekskluzivni zabavi. Ona je še delala v trgovini Gucci v Madridu in ostala brez službe, potem ko so jo z nogometašem opazili na zmenku v pariškem Disneylandu. Njenim šefom medijska medijska pozornost ni bila po godu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta