(FOTO) Ronalda in družino varujeta postavna, zelo skrivnostna dvojčka: Oblačita se elegantno, ampak ...

D.Ži
26.11.2021 10:00

Družino portugalskega nogometnega zvezdnika že nekaj čas videvamo v spremstvu dveh visokoraslih temnolascev. Zdaj je znano, kdo sta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nogometaša Cristiana Ronalda in njegovo družino ščitita brata dvojčka, ki sta služila v elitni enoti specialnih sil v Afganistanu, poročajo tuji mediji, potem ko so se pojavile nove paparaco fotografije slavnega nogometaša in njegovega zanimivega spremstva.

Profimedia

36-letnega Cristiana so v spremstvu skrivnostnih bratov, Sergia in Jorgeta Ramalheira, opazili že septembra, enega od dvojčkov pa so v začetku tega meseca opazili na rojstnodnevni zabavi, ki jo je v Madridu gostila Cristianova noseča punca Georgina Rodriguez ob četrtem rojstnem dnevu hčerke Alane Martine.

Profimedia

Po poročanju Daily Maila sta brata Ramalheiro nekdanja vojaka, ki sta se borila v Afganistanu, nato sta se pridružila portugalski policijski enoti, ki ščiti sodnike in politike. Portugalska revija Flash je poročala, da je Cristiano dvojčka najel, potem ko sta v službi zaprosila za neplačan dopust, njun tretji brat Alexandre še vedno dela kot policist.

Brata prihajata iz kraja Ansiao blizu mesta Pombal, dve uri vožnje severno od Lizbone. Vojski sta se pridružila po diplomi, bila sta del posebne enote Commandos, ki so jo ustanovili v Angoli leta 1962. Njun borbeni slogan "Mama Sumae"  izvira iz jezika nekega angolskega plemena in ga lahko prevedemo kot "tukaj sva, pripravljena na žrtvovanje".

Profimedia

Njuna mati Leonilde se je leta 2004 znašla v središču pozornosti, ko sta sinova pristala v medijih kot brata, ki sta se odločila skupaj služiti domovini. V časopisu Correio da Manha se je pošalila: "Vsakih petnajst dni prideta domov samo zato, da jima operem oblačila."

Profimedia

"Sergio in Jorge se oblačita elegantno in videti sta povsem normalna. Lahko se zlijeta z množico na ulici, a vidita vse in vedno sta pripravljena na akcijo," je za portal Flash povedal neimenovan vir iz nogometaševe bližine. Dvojčka sta Ronalda spremljala tudi na letališču v Manchestru pred tekmo njegovega kluba proti švicarskim klubom Young Boys. Elegantna varnostnika sta zvezdniku pomagala tudi pri nošenju prtljage. Ronaldo naj bi varovanje sebe in družine zaostril po opozorilu, da bi lahko postal tarča kriminalnih združb. Cristiana sta v preteklosti varovala nekdanji elitni padalec Nuno Marecos in nekdanji borec MMA po imenu Goncalo Salgado.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta