Zvezdnik šova The Voice umrl samo dva dni po tem, ko je potarnal, da ga boli zadnjica

D.Ži
04.12.2020 09:51
Nadarjen Jerry Demara je dočakal samo 43 let, zadnji dan si je z injekcijo vbrizgaval vitamine.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

43-letni zvezdnik mehiškega šova The Voice, Jerry Demara, je umrl. In to malo za tem, ko je na svojem Facebook profilu potarnal, da ga pestijo hude bolečine zaradi vbrizgavanja vitaminov z injekcijami v zadnjico, kar je počel popolnoma sam, piše Metro. Demara, s pravim imenom Gerardo, je 48 ur pred smrtjo posnel video, ga objavil in v njem razkril, da se nahaja v bolnišnici. 

"V bolnišnici sem zaradi bolečin v zadnjici. Tri dni zapored sem si vbrizgaval vitamine v isto območje, kar je bila napaka. Predvčerajšnjim sem si vbrizgal zadnjo injekcijo. Bolečina je bila neznosna," je dejal. Zaradi hude omotičnosti in bruhanja je odšel v bolnišnico, kjer so ga zadržali. V videu se je pritožil nad ravnanjem bolnišničnega osebja, slišalo se je, da težko diha.

Žal je umrl samo 48 ur kasneje, kot vzrok smrti pa so navedli zaplet po okužbi s koronavirusom. Novico je na Facebooku sporočila njegova žena. "Ljubezen mojega življenja je zdaj na nebu. Hvala družini in prijateljem za molitve. Rada vas imam," je napisala. Demara je leta 2018 bil nominiran za latino grammyja za najboljši album. Bil je dober kantavtor in pisal skladbe tudi za druge. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta