(FOTO) Koktajli in 20 varnostnikov: Tako je videti, ko gresta Harry in Meghan ven s prijatelji

27.09.2021 10:00
V koloni desetih avtomobilov, v spremstvu prave armade varnostnikov, sta se sussekška zakonca odpravila na sproščen večer s prijateljema.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princ Harry in vojvodinja Meghan sta pripotovala v New York, prvič, kar sta pred več kot letom zapustila britansko kraljevo družino. Šlo je za njun prvi uraden samostojen obisk, pozornost javnosti je bila seveda velika. V New York sta se prišla pokloniti žrtvam 11. septembra in obiskala nebotičnik One World Trade Center, v večernih urah sta našla nekaj ur za povsem zasebno druženje s prijatelji, kar seveda prav tako ni ostalo neopaženo. Opazili so ju v prestižnem newyorškem baru, kjer sta jima družbo delala Misha Nonoo in Mikey Heiss.

Profimedia

Tisti, ki so bili tam, so za Daily Mail povedali, da sta Harry in Meghan prispela v koloni desetih avtomobilov, spremljalo ju je dvajset telesnih stražarjev. V baru sta ob koktajlih in zabavni družbi uživala tri ure, še posebej pri srcu naj bi jima bila Misha, ki ji bojda gre zasluga, da sta se sploh spoznala. 

Profimedia

V New Yorku sta se srečala tudi z newyorškim županom Billom de Blasiom in guvernerko Kathy Hochul. Ker je šlo za uradno potovanje, sta otroka pustila doma v Kaliforniji.

Profimedia

Ves čas sta se zakonca držala za roke, Harry je mahal oboževalcem, ki so ga klicali kar po imenu. Sussekška sta bila obdana z varnostniki, ki ju spremljajo na vsakem koraku. V soboto sta se udeležila tudi koncerta Global Citizen Live.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta