Boste v kratkem leteli z Lufthanso? V ekonomskem razredu se obeta sprememba

STA, A.L.
27.05.2024 13:59

S tem bodo skušali izboljšati zadovoljstvo potnikov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lufhansa je poleti 2021 ukinila brezplačno pijačo v ekonomskem razredu na skoraj vseh krajših letih in jo zamenjala s plačljivo ponudbo.
Reuters

Nemški letalski prevoznik Lufthansa bo letos poleti znova uvedel brezplačno pijačo, kot sta kava in čaj, potnikom v ekonomskem razredu na kratkih in srednje dolgih letih. V družbi si obetajo, da bodo s tem dosegli večje zadovoljstvo potnikov, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Lufhansa je poleti 2021 ukinila brezplačno pijačo v ekonomskem razredu na skoraj vseh krajših letih in jo zamenjala s plačljivo ponudbo. Vroči napitki denimo stanejo med tri in 3,50 evra. Še vedno je sicer na voljo brezplačna voda in košček čokolade.

Sedaj se je odločila, da bo v preizkusnem obdobju pijačo, kot sta kava in čaj, ponovno ponudila brezplačno in v okviru analize zadovoljstva strank beležila njihov odziv. Glavni izvršni direktor Lufthanse Jens Ritter je v intervjujih večkrat napovedal, da bodo s ponovno uvedbo brezplačne pijače skušali izboljšati zadovoljstvo potnikov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta