(FOTO) 24-letna filipinska stevardesa podojila otroka in postala spletni hit

M.D.
26.11.2018 15:53

Nahranila je enomesečnega dojenčka, ker je njegovi materi zmanjkalo umetnega pripravka za mleko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Filipinska stevardesa Patrisha Organo je na Facebooku objavila fotografijo z zapisom, kako je pomagala mamici, ki ji je zmanjkalo umetnega pripravka za mleko. Njena objava je postala viralna, v manj kot 20 dneh je dosegla 187 tisoč všečkov, 9.200 komentarjev in skoraj 40.000 delitev.
{facebookpost}https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2359808204033875&set=a.171615022853215&type=3&theater{/facebookpost}
24-letnica je mama 9-mesečnega otroka, mamici enomesečnega dojenčka je lahko ponudila samo eno, to je njeno mleko, je zapisala Filipinka.
"Vse je šlo gladko, dokler nismo vzleteli, ko sem zaslišala otroški jok, zaradi katerega si pripravljen narediti vse," je pojasnila stevardesa, ki je pristopila do mame dojenčka, ta pa ji je s solzami v očeh dejala, da ji je zmanjkalo umetnega pripravka za mleko. V letalski kuhinji je Organova nahranila otroka, dokler ta ni zaspal ter kasneje pospremila mamo z dojenčkom do njunega sedeža na letalu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta