(FOTO) Policija išče moškega, ki naj bi vlomil v več gostinskih lokalov

M.R.
21.03.2019 09:41

Policija prosi vse, ki bi prepoznali moškega na fotografiji, da ji to sporočijo. Gre namreč za moškega, ki je osumljen, da je med 6. in 8. marcem na območju središča Ljubljane vlomil v več gostinskih lokalov in kradel denar.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policija išče vlomilca, ki naj bi vlomil v več gostinskih lokalov v središču Ljubljane.
Pu Ljubljana

Vse, ki bi ga morebiti prepoznali, policija prosi, da ji to sporočijo na interventno številko 113, ali pa pokličejo Policijsko postajo Ljubljana Center 01 475 06 00, lahko tudi na anonimni telefon 080 1200
Sicer pa so včeraj policisti na območju Ljubljane obravnavali osem vlomov. Pri treh je šlo le za poskus vloma. Na Gotski ulici v Ljubljani so neznanci vlomili v stanovanje in ukradli nekaj nakita, za Bežigradom je storilec vlomil v klet in odtujil kolo, vredno približno 1500 evrov, na Bohoričevi ulici pa so neznanci vlomili v gostinski lokal, pri čemer je bil lastnik oškodovan za približno 2000 evrov. Iz lokala sta izginila blagajna z denarjem in prenosni računalnik.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta