Raziskava GfK: Potrošnike so vprašali, ali so se po razcvetu spletnega naročanja pripravljeni vrniti v fizične trgovine?

Gregor Grosman, Berlin
05.09.2020 07:30

V Berlinu se danes končuje "sejem" IFA 2020 Special Edition.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Družba Honor je razširila svoj nabor izdelkov za mlade. Predstavili so pametno uro Honor Watch GS Pro, ki je zasnovana za delo tudi v najbolj težkih razmerah (v temperaturnemu razponu od -40 do 70 stopinj Celzija in ob visoki vlažnosti), posebej pa so izpostavili avtonomijo, ki naj bi znašala kar 25 dni uporabe ali več kot sto ur z vključenim GPS-om. Vgrajen SPO2 monitor pa omogoča spremljanje nasičenosti krvi s kisikom.
Gregor Grosman

IFA Extended Space se imenuje virtualna razširitev letošnjega sejma zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov IFA, ki omogoča registriranim trgovcem, predstavnikom medijem in uporabnikom dostop do konferenčnega dela, ki se v Berlinu odvija med 3. in 5. septembrom. Gre za novo digitalno platformo, na kateri so v enem mestu zbrali informacije za vse tiste, ki zaradi omejitev potovanj niso mogli osebno pripotovati v nemško prestolnico. 

Neato Robotics praznuje letos 15 let obstoja podjetja, "kar je v robotiki zrela leta," je povedal prvi mož družbe Thomas Nedder. Predstavili so serijo novih pametnih sesalnikov.
Gregor Grosman
Družba Realme prihaja iz Indije in na IFI sodeluje prvič. Njihov cilj je opremiti vsakega povprečnega Indijca s pametnim mobilnikom, po prodaji beležijo 225 odstotno rast, so tudi najhitreje rastoča znamka pametnih mobilnikov na svetu, zelo pa jih zanima tudi Evropski kupec, saj si želijo na stari celini v petih let priti med top 5 proizvajalcev. V Nemčiji bodo že kmalu ustanovili podružnico. 
Gregor Grosman
Dirk Koslowski, direktor sejma IFA
Gregor Grosman
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta