(VIDEO) Racija v zagrebških nočnih lokalih: Gneča, nihče nima maske, zabaval se je tudi covidpozitivni 23-letnik

21.11.2020 21:28
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Po polnoči je, v noči na soboto, policija opravila racije v polnih nočnih lokalih na območju zagrebškega Maksimirja, potem ko je minister za notranje zadeve Davor Božinović, ki je tudi vodja hrvaškega kriznega štaba zaradi epidemijenapovedal ostrejše protikoronske ukrepe, ker ima Hrvaška vsak dan nove rekordne številke okuženih s covidom-19, poroča Index.hr. Skupno so legitimirali kar 239 oseb. En kafič je dobil prepoved obratovanja zaradi prekoračitve delovnega časa, prav tako mize in stoli niso bili postavljeni na dovoljšnji razdalji. Proti eni osebi je policija uporabila prisilna sredstva in je prijavljen, da je kršil javni red in mir. Lastnik bo ovaden zaradi širjenja nalezljive bolezni.

Policija objavila snimku upada u zagrebački kafić nakon ponoći

Objavil/a Index.hr dne Sobota, 21. november 2020

Na drugi lokaciji pa so, poroča Index.hr, legitimirali tudi obiskovalca, ki mu je bila z odločbo odrejena izolacija doma zaradi okužbe s covidom-19. V nočnem klubu, kjer se je zabaval 23-letnik, je bilo več kot 170 ljudi. Policija je objavila video, v katerem se sliši in vidi neverjetna gneča. Ljudje se prerivajo, ob zvokih narodnjakov, nihče ne nosi zaščitne maske ...

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta