(FOTO) Če iščete navdih, kako se v najbolj barvitem delu leta obleči igrivo in zapeljivo, ga najdete pri Heidi Klum

24.10.2021 04:25
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Multikulti. Heidi Klum se je pri tej opravi poigrala z afriškim pridihom. Foto: Profimedia
Profimedia

Morda nam ona s svojo nenehno prekipevajočo željo po pozornosti občasno gre na živce, njen modni slog pa je sila navdihujoč. Všeč so nam neobremenjenost, lahkotnost in duhovitost, ki jih izžareva skozi svoje modne kombinacije. Heidi Klum, ena mednarodno najuspešnejših nemških manekenk, ki je danes skoraj bolj Američanka kot Nemka, je skozi leta predstavila nekaj domiselnih jesenskih oprav, ki imajo skupni imenovalec - žareče barve. Redko 48-letno lepotico vidimo v črnini, če že, pa ji obvezno doda kak odštekan pisani modni dodatek, najpogosteje gre za šal, ki ga vidimo že od daleč. Velja za kraljico noči čarovnic, saj vsako leto preseneti s kakšno vrhunsko dodelano masko, pod katero jo je nemogoče prepoznati. Če je na najbolj grozno noč v letu le redko seksi, pa njena vsakdanja oblačila poudarjajo zapeljivost in zrel seksapil, ki ga je, odkar se je poročila s 32-letnim glasbenikom Tomom Kaulitzem, članom kultne nemške skupine Tokio Hotel, začela še dodatno poudarjati. Jeseni ima Heidi rada oblačenje po principu barvnih blokov, kajti med seboj kombinira markantne enobarvne kose, včasih pa se prepusti boemskemu šiku in na sebe zvleče kar koli ji pač v omari pride pod roko. In vselej nekako deluje. Če iščete navdih, kako se to jeseni obleči, da boste izžarevali veselje do življenja, potem se sprostite in se z oblačili poigrajte tako kot Klumova.

Tudi hči rada pokaže preveč

Te dni ima mamica štirih otrok, ki se po vsakem porodu vrne v še bolj fit formi, nekaj starševskih težav, saj si veliko medijske pozornosti želi tudi njena hči Leni, ki je zakorakala po maminih stopinjah in gradi kariero v modnem svetu. Kljub zgolj 165 centimetrov višine ji podvig uspeva presenetljivo dobro. Leni je med drugim pozirala za revijo Rollacoaster. Na fotografiji si z roko prekriva razgaljene dojke, kar je vznemirilo javnost, saj je deklica še mladoletna. Fotografijo s snemanja je na svojem instagramu delila s svojimi sledilci, ki jih je že več kot milijon, fotografija je v samo nekaj urah zbrala več kot šest tisoč zaskrbljenih komentarjev. Strinjajo se, da gre sicer za zelo estetski izdelek, a da je Klumova zanj še premlada. "Je to sploh zakonito? Stara je le 17 let," je pod fotografijo zapisal komentator. "Oh, to je nezakonito!" dodaja druga. "Dekle, ali nisi mladoletno? Kdo ti dovoli takšne stvari? Kje je tvoja mama?" kritizirajo Heidi. Mnogi so bili presenečeni tudi nad najstničinim uspehom na modni sceni. Njena telesna višina je daleč od manekenske, slišati je tudi očitke, da modnim brvem ne bi prišla niti blizu, če ne bi imela tako slavne mame, ki ima v tej industriji številna poznanstva.

Če žariš kot sonce, te je nemogoče prezreti. In rumena je vedno posrečena izbira. Foto: Profimedia
Profimedia

No, kje je dobila idejo za razkazovanje prsi, je povsem jasno, saj so Heidi minulo poletje na ulici večkrat videli zgolj v nedrcu, nekajkrat je bila oblečena tudi tako, da je bilo povsem jasno, da pod prosojnimi majicami ne nosi ničesar. V času nogometnega evropskega prvenstva jo je zgrabila tudi navijaška vnema, ki jo je prikrojila po svoje. Vzela je dres nemške reprezentance in ga odrezala tako, da je zakrival le njene prsne bradavice. Nekaterim se je njen "underboob", izrez, ki razkriva spodnjo stran dojk, zdel očarljiv, drugim pa zgolj žaljiv do nemške izbrane vrste. Tudi zato, ker je svojo kreacijo poparčkala s črnim bikinijem, ki z nogometom nima večje povezave.

Samozavestna, odločna, poslovna in sproščena hkrati. Žareče zelena jakna v jeseni spominja na pomlad. Foto: Profimedia
Profimedia

​Po poroki se počuti bolj seksi

Zdi se, da se po poroki s 17 let mlajšim počuti še bolj zapeljivo. Zgodilo se je leta 2019, daleč od oči javnosti, ko sta si mladoporočenca privoščila medene tedne na obali Caprija. Z njima so bili tudi njeni štirje otroci. Gre za njen že tretji zakon.

​Prvi je bil s frizerjem Ricom Pipinom, potem se je poročila s pevcem Sealom. Klumova in Seal sta, medtem ko sta bila poročena, vsako leto obnovila poročne zaobljube. Dokončno sta se razšla leta 2012. Poročila sta se leta 2005. Klumova pa je pred meseci za Sunday Times dejala: "Mislim, da sva se s Sealom poročila osemkrat. Mislila sem, da bo to zabavno, da bo to na neki način slavljenje ljubezni, ampak tudi to ni delovalo. Trudila sem se, ne morete trditi, da se nisem trudila."

Urbano odštekano. Klasični plašč domiselno poživi pisan potisk, ki spominja na grafite. Foto: Profimedia
Profimedia

​Pravi, da je sčasoma izgubila vero v ponavljajoče se ceremonije in zaobljube. "To res ni delovalo, ampak še vedno sem se trudila," je dodala. Tudi Seal je leta 2015 govoril o njunih zaobljubah. Dejal je, da je bila to Heidijina ideja. Na teh ceremonijah so bili prisotni tudi mediji. "Sčasoma se je vse skupaj spremenilo v cirkus, kar mi ni bilo preveč všeč, ker sem oseba, ki svoje zasebno življenje rada skriva pred javnostjo," je povedal njen nekdanji mož v intervjuju z Andyjem Cohenom.

Udobje in damskost pri tej opravi je Heidi ustvarila z mehkim plaščem sinje modre barve in razkošnim pulijem. Foto: Profimedia
Profimedia

​Da Klumova na sceni ni vsestransko priljubljena, je nekoč potrdila tudi izjava legendarnega nemškega oblikovalca Karla Lagerfelda. Modnega carja so vprašali, kaj meni o svoji slavni sorojakinji, pa je le zavil z očmi in odvrnil, da s Claudio Schiffer, njegovo večno modno muzo, nista slišala zanjo in da je ne poznata, saj se do Pariza, modne prestolnice, v kateri sta večino časa ustvarjala, ni nikoli prebila.

Veter je sicer uničil njeno pričesko, plašč z barvitim retro vzorcem, ki spominja na pepito, pa zažiga na polno. Foto: Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta