horoskop

21.05.2023 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pri čustvih čim prej potegnite črto, kajti čas za veliko spremembo še ni dozorel. Čeprav ste nezadovoljni s trenutnimi razmerami, ne ukrenete ničesar. Z energijo, ki jo imate zdaj, boste zlahka opravili s prav vsemi delovnimi obveznostmi.

Pri delu boste zavrnili ponujeno pomoč. Se vam zdi to pametno? Če bi bolje opravili svoj del naloge, bi se zadeva razpletla precej drugače. Nekatere stvari jemljete preveč osebno in si po nepotrebnem delate skrbi. Potem vam zmanjkuje moči za tiste, ki so pomembne.

Obetajo se vam velike življenjske spremembe. Ker niste najbolje pripravljeni nanje, se lahko pojavijo težave. Najbolje bo, da spremenite izhodišče, in vaš zorni kot bo takoj dobil drugačno vrednost. Za to sicer potrebujete veliko časa, vendar se ga splača vzeti.

V odnosih z ljudmi pazite na to, kaj jim obljubljate. Nikar ne pozabite, da boste na njih naredili največji vtis, če boste to, kar ste. Znali bodo ceniti vaš trud in način, vi pa se boste odlično počutili. Pri vašem delu pa bo odločala večja količina domišljije.

Pri denarnih zadevah se vam bodo zaprla ena vrata, istočasno pa se bodo odprla druga. Vseeno bodite pazljivi! Odgovori, ki jih tako vztrajno iščete, bodo nepričakovano prišli kar sami od sebe. Na čustvenem področju boste spoznali sorodno dušo.

Partner vas bo na veliko hvalil. Ali ste že pomislili, kaj ima spet za bregom? Konec je tako mamljiv, da bi bil greh odstopiti v sedanjem trenutku. Vztrajajte, čeprav vas bodo spet poskušali potisniti na stranski tir.

V ljubezni ničesar ne počnite na silo. Takšen način bi se vam lahko vrnil kot bumerang. Zadeva, ki vas že dolgo tare, se bo vendarle ugodno razpletla. Na žalost bo dobro obdobje znova zgolj kratkotrajno. Pri delu vam bo nadrejeni dal koristen nasvet.

Okoliščine vam ne gredo na roko, zato z načrtovano zadevo raje še nekoliko počakajte. Bližnjim so vaši nameni čedalje manj jasni, saj govorite eno, delate pa nekaj drugega. Takoj uskladite oboje, tudi v svojo korist.

Na predlog bližnjega se boste odzvali burno. Kasneje boste ugotovili, da je bila vaša reakcija prenagljena. Nekdo vas bo s svojimi pesimističnimi napovedmi spravil v slabo voljo. Žal bo čas pokazal, da je v večini primerov zadel v polno. Delovni urnik ne bo pretirano nabit.

Na denarnem področju prihaja nepredvidljivo obdobje, zato previdnost res ni odveč. Ste pozabili, da vedno obstajajo ovire, ki so nepremagljive? Zato je vaš občutek krivde, ker vam ni uspelo, tokrat popolnoma odveč. Čim bolj uživajte v drobnih življenjskih radostih.

Nekdo vam bo obrnil hrbet. Sicer pa ste to od njega tudi lahko pričakovali. Brez skrbi, kajti za dežjem vedno posije sonce. Pridejo pač dnevi, ko gredo človeku na živce tudi nasmehi in dobra volja drugih. Zakaj se bolj ne posvetite svojemu srčnemu izbrancu?

Če ste vezani, se boste morali v odnosu bolj potruditi, ker bo vaše razmerje na preizkušnji. Če se boste odločili ostati v zvezi, bo potrebna večja mera prilagajanja in potrpežljivosti. A pazljivo, obeta se vam nepozabna avantura, ki zna prerasti v nekaj več.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta