horoskop

16.07.2023 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Vaše umikanje v svoj svet ne bo ugodno vplivalo na ljubezensko zvezo, tega pa ne bi razumeli niti prijatelji. Partner ali potencialni ljubimec se bo obrnil k drugemu, bolj zanesljivemu, s katerim bosta odkrila mnogo skupnega, ne le pri delu in športu, temveč tudi v seksu.

Čisto nepričakovano boste povabljeni na daljše potovanje. Iskali boste različne odgovore, a se ne boste mogli izogniti. Na čustvenem področju bodo večje spremembe, na katere se ne bo dalo vplivati, a v vsakem primeru se za vas dobro izteče.

V ljubezni bo zelo živahno. Z ljubljeno osebo se boste veselili skupne prihodnosti. Še posebno to velja za tiste, ki ste na začetku skupne poti. Novih načrtov vama ne bo primanjkovalo, razmišljala bosta, kako čim bolj izboljšati vajin položaj in uresničiti skupne cilje.

Zaradi vere v jutrišnji dan boste v današnjem dnevu vedno sproti našli smisel svojega življenja. Ne boste se bali, ampak boste odpirali vsa vrata na poti do cilja. Nekdo vam bo očital stvari iz preteklosti, ki ste jih sami že zdavnaj pozabili. Čas je, da se zazrete vase.

Zaradi neprevidnosti se boste spet borili s finančnimi težavami. Lahko se še toliko trudite, a nikoli vam ne uspe zlesti na zeleno vejo. A tokrat pridete do pravega odgovora, saj se boste končno zavedeli napak, ki jih vedno znova ponavljate. Dobra naložba.

Želeli si boste sprememb in vse boste naredili, da se bo to uresničilo. Ujeli boste vsako priložnost in obeta se vam niz prijetnih dogodkov. Delovno boste zaradi tega sicer popustili, a ne bo nobene posebne škode. Kar na lepem boste postali sumničavi do ljubljene osebe.

Približuje se vam obdobje, v katerem boste točno vedeli, kam spadate. Ne bo nepotrebnega razmišljanja, kaj ste naredili prav in česa ne. Sanje bodo postale resničnost in za trenutek se boste ustrašili, da ste se znašli v deželi pravljic.

Obremenjevali se boste z denarnimi zadevami, na koncu pa spoznali, da vaše finančno stanje niti ni tako slabo. Pri pomembni odločitvi vam bo pomagal pogovor z nekom, ki le od daleč spremlja tok dogajanja, zato ima tudi drugačen pogled. Splačalo se bo.

Vaši ljubezenski ideali so močni, zato boste pripravljeni veliko narediti, da jih uresničite. Čeprav bo v družinskem krogu precej napeto predvsem zaradi vašega nezadovoljstva, se bodo pozneje razmere umirile. Veliko vam bodo pomenili harmonični odnosi z drugimi.

Spremljala vas bo sreča, in ker boste zraven pripravljeni vlagati veliko energije, bodo uspehi tako rekoč zagotovljeni. V službi si boste uspeh zagotovili predvsem s prilagajanjem in intenzivno komunikacijo.

Postavite si dolgoročne cilje. Odločitve, ki vam lahko prinesejo daljnosežne pozitivne posledice, bodo prave. Če radi opravljate svoje delo, pričakujte, da boste zelo produktivni. Pri skupinskih projektih boste sploh imeli glavno besedo. Skrbelo vas bo za finance.

Težko boste lovili ravnotežje, saj boste polni dobrih in slabih ljubezenskih občutkov. Od partnerja pričakujete prijaznost, vi pa ste strupeni. Najboljše bo, da najprej rešite stare zamere. Žal vam okoliščine ne bodo pisane na kožo. Vseeno naj vas ne zajame malodušje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta