horoskop

07.01.2024 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Odkrili boste blagodejne učinke smeha. Oseba, ki vas spravlja v smeh, pa v tem zelo uživa. Izkoristite svojo nenadno priljubljenost in splezajte po lestvici. Samskim bodo prijatelji skušali najti partnerja, vezani pa bodo ženitni posredniki.

Če bi se vsaj enkrat skušali postaviti v položaj koga drugega in ne bi vseskozi gledali samo na lastne koristi, bi odkrili povsem nov svet. Nikoli si ne naložite več dela. Če želite ohraniti to, kar imate, boste morali preskočiti precej ovir.

Bolj se boste izogibali pogovoru, slabše bo, zato kar pogumno povejte, kaj vas muči. Doma se boste namučili s hišnimi opravili, zato prosite družinske člane, naj vam pomagajo. V službi vas bo odbijala prisotnost kolegice, sprijaznite se s tem.

Čaka vas zelo pester in družaben teden. V službi boste sprejeli novega sodelavca, ki mu bodo vaši nasveti prišli zelo prav. Ljubljena oseba vam bo pripravila presenečenje, zato pozabite na čas in druge obveznosti in se prepustite ugodju.

Poteza sodelavca vam ne bo prav nič všeč, zato se boste pritožili nadrejenemu. Ne izpostavljajte se konfliktnim situacijam, ker se ne bo vse izteklo po vaših pričakovanjih. Ljubljena oseba bo zahtevala od vas več pozornosti.

Zaljubljeni pogledi bodo švigali sem ter tja. Izkoristite priložnost in naredite tisto, kar vam narekuje srce. Presenetili boste sebe in prijatelje. V službi se boste brez posebnega truda prikupili ljudem, ki so za firmo zelo pomembni. Pazite na denar.

Jezni ste na ves svet in najraje bi zbežali od ponorelega sveta. Imeli ste srečo in zavedati se morate, da so bile zvezde na vaši strani, drugače bi vam trda predla. S pomočjo prijatelja boste prišli do rešitve, ki bo veliko boljša od vaše.

Kakšno jutro se vam zdi, da v vas iz ogledala zre neznanec. V zadnjem času ste se precej spremenili, čeprav se tega ne zavedate. Prazniki so mimo, zdaj bo treba pošteno pljuniti v roke in se lotiti dela. Partnerju ne dovolite, da bi obveljala njegova.

V zadnjem času ste precej raztreseni in pozabljivi. Preveč se trudite, da bi na nekoga naredili dober vtis. Raje se posvetite delu. Ne mislite, da so vam vsi prijatelji ves čas na voljo samo zato, ker imajo v službi manj natrpan urnik kot vi.

Nekdo vas bo prijetno presenetil in zelo boste uživali. Ljubljeni osebi pa zaupajte svoje načrte in videli boste, da bo vse v redu. V službi se prepričajte o šefovih načrtih in se ponudite, da boste izvedli nov projekt. Ne bo vam žal.

Svojega mnenja ne vsiljujte tistim, katerih načela se popolnoma razlikujejo od vaših. Pokličite osebo, na katero intenzivno mislite že nekaj dni. Izogibajte se prepirom doma, raje se odpravite na dolg sprehod. V službi bo zelo naporno.

Vsi okrog vas pokašljujejo in smrkajo, vam pa mraz ne more do živega. Vaše počutje ne bi moglo biti boljše. Nekdo vam je zaupal skrivnost in naj vam ne pade na pamet, da bi jo raztrobili na okrog. Človek se uči na napakah, toda za vas to očitno ne velja.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta