McDonalds: Ker je dobila hladen krompirček, je izvlekla pištolo in ustrelila

A.L.
24.07.2019 15:48

Policija je kmalu izsledila mlajšo žensko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ameriški policisti imajo te dni veliko dela z nenavadnim incidentom. Po poročanju tujih medijev preiskujejo primer, v katerem naj bi ženska v restavraciji priljubljene prehranske verige McDolnalds izvlekla pištolo, ker so ji postregli hladen krompirček. Dogodek se je zgodil v ponedeljek, ko si je domačinka želela privoščiti kosilo v omenjeni restavraciji.

Sledila prodajalcu in ustrelila

Kaj točno se je tisti dan znašlo na pladnju Američanke, ni znano, a kaj kmalu se je vrnila do prodajalcev in se pritožila nad krompirjem, ki naj bi bil hladen. Po poročanju tujih medijev je menedžer restavracije ženski želel priskrbeti nov, topel krompir, a neuspešno. Prijazna ponudba zaposlenega ženske ni pomirila. Še več, medtem ko je prodajalec odšel po krompir, mu je ženska sledila, izvlekla pištolo in metek izstrelila v tla. Policisti so na kraj prispeli nekaj pred 15. uro, v tem času pa je storilka restavracijo že zapustila. Kljub temu so policisti žensko kmalu izsledili in ji odvzeli prostost.
Šlo naj bi za  27-letno Lillian Shantel Tarver, ki so jo med drugim obtožili bežanja pred policistom, posedovanja orožja in oboroženega ropa, kljub temu, da policija še ni potrdila, ali zares gre za žensko, ki je zaradi hladnega krompirja izvlekla pištolo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta