Preprosto genialno: Srbska pekarna zaradi koronavirusa odprla burekomat

D.Ži
01.04.2020 09:59

Gre zgolj za okence, a je v resnici mnogo več.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Lastniki pekarne Stankoski v mestu Pančevo so po razglašenem izrednem stanju začeli tuhtati, kako bi lahko s poslom nadaljevali tudi v času epidemije koronavirusa. Uporabili so domišljijo in odprli posebno okence, ki ga nekateri zdaj imenujejo kar burekomat. "Poklicali smo mojstre in napravili okence. Na eni strani se daje denar in vrača drobiž, pod tem pa je prostor, kjer se dostavlja hrana. To smo naredili zato, ker je večina naših strank vajenih, da v pekarni sedejo in pojedo svoj obrok, kar pa zdaj zaradi nastale situacije ni mogoče. To smo morali narediti, da bi zaščitili delavce, pa tudi stranke," je za Blic povedala lastnica pekarne Svetlana Radaković.
{twitter}https://twitter.com/Gazda_Milutin/status/1244699120654323712{/twitter}
Dodaja, da ljudje težko sprejemajo spremembe in da se domislica nekaterim zdi smešna, a pozitivnih komentarjev je vse več. Smejijo se tudi temu, ker so napisali "burek" in "denar" ter vse skupaj opremili s puščicami, da se lažje znajdejo. 
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta