S pametnim paketnikom brez kontakta do svoje pošiljke

Gregor Grosman Gregor Grosman
21.04.2020 14:09

Pametni paketnik so zasnovali z željo znebiti se neuspešnih dostav, usklajevanja z dostavljavcem, listkov o nedostavljeni pošiljki in čakanja v vrsti na pošti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Direct4.me

V času izolacije in omejitev gibanja veliko ljudi ostaja doma, zato pogosteje prek spleta naročamo najrazličnejše izdelke, ki nam jih dostavljavci pripeljejo domov. Spremenjene nakupovalne navade, med njimi udobno naročanje z naslonjača, bodo mnogi gotovo vzljubili in ohranili tudi v času po odpravi ukrepov za omejitev širitve okužb z novim koronavirusom. 
Pri dostavi poštnih pošiljk in paketov je potrebno upoštevati zapovedane zaščitne ukrepe za omejevanje okužb, postopek mora potekati brezkontaktno. Takšen način dostave so prvi osvojili dostavljači hrane, seveda tudi druge dostavne službe, med njimi so tudi Pošta Slovenije, pa GLS in ostali, ki so uvedli brezkontaktni način dela. Svetujejo denimo uporabo alternativih načinov dostave na dostavne točk, kot so paketomati, kjer ni potreben fizični kontakt. 
{embed_youtube}https://youtu.be/rIOiFbRG3Pc{/embed_youtube}
V času izolacije in skrbi pred okužbo z virusom COVID-19 je za trgovce, dostavljavce in prejemnike paketov varna rešitev tudi pametni paketnik Direct4.me. V njem lahko odslej oddate oziroma prevzamete pošiljke. Gre za pametni paketnik, ki ga namestite pri vas doma in si tako zagotovite varno in brezskrbno dostavo najpomembnejših življenjskih potrebščin ter vseh drugih dobrin, ki jih je mogoče kupiti preko spleta, pojasnjujejo pri družbi Direct4.me. Nekaj takšnih paketnikov pa je tudi javnih in si lahko v njih naročite dostavo. Ali v njih nastavite paket, ki ga bo prevzel nekdo drug. V paketnik lahko denimo opravljeni nakup nastavite starejšim, da niso rabili iti v trgovino sami. 
Postopek naročila poteka tako, da v aplikaciji enostavno avtorizirate javni paketnik, ki je najbližji vašemu prebivališču. Ko je vaša pošiljka na poti, pa boste obveščeni o njeni dostavi, nakar za prevzem pošiljke potrebujete le še svoj pametni mobilnik. Razvijalec je mislil tudi na starejše, ki lahko ob pošiljko na paketniku prevzamejo s klicem iz vnaprej določenega mobilnega telefona.

V sodelovanju s Pošto Slovenije (in kmalu tudi DPD-jem) si je mogoče pakete preusmeriti v domač paketnik s pomočjo aplikacije.
Direct4.me
Direct4.me
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta