(TOTI LIST) Prvi objavljamo: Tukaj je Počivalškov načrt, po katerem bo Slovenija v desetih letih pridobila 900.000 novih državljanov!

Ovarina Uterus
13.12.2021 06:00

Mnogi, tudi v drugih državah bivše Jugoslavije, ste se nesramno smehljali in norčevali, ko je bodoči slovenski premier Zdravko Počivalšek govoril o tem, da bosta on in njegova stranka poskrbela za obstoj slovenskega naroda. Spomnimo, bodoči premier je dejal, citiramo: "Moramo nekaj storiti, da nas bo čez desetletje tri milijone, ne pa dva, ampak iz naslova tega, kar se bo dogajalo v Sloveniji, ne s priseljevanjem." Za razliko od vas se je našemu uredništvu in članstvu SDS zdela Počivalškova napoved, da bi v desetih letih pridobili skoraj 900.000 novih državljanov, povsem realna. Tudi zato smo stranko zaprosili za program, s katerim bomo zrušili vse statistične projekcije in tako postali vodilna država na področju demografskih sprememb. Poslali so nam zakon Lex Baby, njegove podrobnosti objavljamo seveda prvi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotomontaža: Toti list

A. Notranji ukrepi (plus 500.000 državljanov)

Ukrepi znotraj države se, ker priseljevanje po volitvah 2022 ne bo več dovoljeno, izvajajo izključno z drastičnim povečanjem natalitete. Da bi to dosegli, Republika Slovenija določa naslednje ukrepe:

• Dovoljeni so spolni odnosi med vožnjo po avtocesti, omejitev hitrosti je odpravljena. Vse pod sloganom: Avtocesta brez omejitev.

• Dovoljeni so spolni odnosi v šolah med poukom, zato na predlog stranke Konkretno uvajamo zastave v vsakem razredu. Spolni odnosi so dovoljeni za zastavo, s tem pa je izražena tudi simbolika darovanja otrok za domovino.

• Tisti pari, ki bodo uspešno zanosili še v letošnjem letu, bodo oproščeni pogoja PCT, prav tako bodo imeli dostop do stojnic s kuhanim vinom.

• Tiste pare, ki bodo državi prispevali dvojčka, bo ministrstvo za gospodarstvo nagradilo s turističnim bonom v vrednosti 200 evrov za družinski paket Termalija Family Fun v Termah Olimia.

• Vsaka porodnišnica bo morala po porodu vsaki materi postreči s tradicionalnim slovenskim obrokom, ki mora nujno vsebovati tudi prleški sendvič.

• Ker pri spolnih odnosih niso pomembna čustva, ampak samo reprodukcija, bodo morali pari odslej občevati z masko na obrazu. Predpisana bo tista iz prtičkov in gospodinjskih gumic.

• Tisti pari, ki bodo zanosili v letu 2022, bodo prejeli priložnostno darilo podpredsednika stranke Konkretno, bodočega predsednika republike in zlatarja Alojza Kovšce - zlato verižico za novorojenčka.

• Tisti par, ki bo državi daroval največ otrok v tekočem dohodninskem letu, bo povabljen na kosilo s šefom FURS Ivanom Simičem. Pari brez otrok bodo pristali v najvišjem dohodninskem razredu.

• Na TV Slovenija se namesto oddaje Zvezdana uvede nova oddaja, posvečena spolni vzgoji, ki bi jo vodila Angelca Likovič. Imenovala se bo P(ot)IČKA.

• Spolni odnosi med dvema moškima in dvema ženskama ne bodo dovoljeni. Skupnost LGBTQ+ se pošlje v posebna taborišča za prevzgojo.

• Splav je strogo prepovedan. Posameznik, ki ga izvede, se lahko kaznuje z dosmrtnim zaporom.

• Vsakršno priseljevanje je prepovedano. Priseljene prebivalce, ki so ta trenutek že v Sloveniji, oceni posebna komisija (pregleda jim kri, ugotovi obseg glave in izmeri nos), ki lahko odredi: (a) sterilizacijo, vazektomijo ali kastracijo, (b) odredi železno spodnje perilo na ključavnico za oba spola, (c) pogojno dovoli spolne odnose s čistimi Slovenci, če komisija oceni, da bodo geni partnerja Slovenca prevladovali.

• V državi bodo zaradi epidemioloških razmer še naprej prepovedani vsi sejmi, razen erotičnih. Obrtni sejmi bodo dovoljeni le, če bodo proizvajalci predstavljali izdelke, povezane s spolnostjo in rodnostjo. Avtomobilski sejmi so zaželeni, če bodo proizvajalci predstavljali modele za udobne spolne odnose in varnejše občevanje na avtocesti. Obiskovalci bodo za obisk tovrstnih sejmov prejeli poseben vavčer.

• Uporaba zaščitnih sredstev (tablet, kondomov, diafragem in drugih pripomočkov in pripravkov) bo strogo prepovedana, prav tako analni in oralni spolni odnosi.

• Dolžnost koalicijskih partnerjev stranke Konkretno (SDS, NSi, DOM - Domovinska liga, Povežimo Slovenijo ...) bo, da na svojem lokalnem območju redno obiskujejo porodnišnice in se fotografirajo s ponosnimi starši in novorojenčki. Fotografije se objavijo na družbenih omrežjih ter na profilih vlade, predsednika republike, državnega sveta, državnega zbora, Slovenske vojske in policije.

B. Repatriacija Slovencev po svetu (plus 400.000 državljanov)

Po uradnih podatkih in ocenah živi zunaj Slovenije več kakor 400.000 Slovencev, vključno s potomci tistih, ki so se izselili že pred prvo svetovno vojno. Republika Slovenija jih najprej povabi v domovino, v primeru upora pa uporabi policijsko in vojaško silo za prisilno vrnitev (primer Eichmann - Izrael). V Slovenijo se morajo vrniti tudi vsi zamejci. Vrniti se mora tudi Luka Dončić.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta