Ženske, ki v postelji počnejo to, so bolj nagnjene k skakanju čez plot

D.Ži
08.09.2020 09:18

Gospodje, ste prepričani, da vaša draga v postelji z vami res uživa tako zelo, kot se vam zdi?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ženske, ki redno hlinijo orgazme, naj bi bile bolj nagnjene k varanju. Tako vsaj namiguje študija, ki so jo nedavno objavili v časopisu Archives of Sexual Behaviour, piše The Sun.
Raziskava je zajela 130 žensk in 121 moških v heteroseksualnih zvezah. Spraševali so jih o orgazmih in varanju. Intenzivnost in pogostost ženskih orgazmov sta zelo malo vplivali na to, ali so te ženske varale, so pa zaznali povezavo med tem, kolikokrat so ženske že hlinile orgazem in verjetnostjo skakanja čez plot. Več kot je ženska hlinila vrhuncev, večja je bila verjetnost, da je že varala in da bo varala še kdaj. 
Kako ženske hlinijo orgazem? Strokovnjakinja za seks dr. Tammy Nelson je odkrila, da kar 80 odstotkov žensk priznava, da so že kdaj zaigrale orgazem. Predhodne študije so pokazale, da so ženske, ki hlinijo orgazem, pogosto nezadovoljne s seksom s svojimi partnerjem in z njim ne morejo skomunicirati, kaj bi si v resnici želele. Kar nekako pojasni vzgib, da zadovoljstvo iščejo pri drugih. Dr. Nelsonova pravi, da večina žensk orgazma ne bo doživela samo od penetracije. "Večina potrebuje tudi stimulacijo ščegetavčka," pravi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta