Slovenski orli o škandalu: "Nismo še dojeli, kaj se dogaja"

Zoran Mijatović Zoran Mijatović
12.12.2020 18:31
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Anže Lanišek se je moral posloviti od dobrega prijatelja Timija Zajca. Foto: Robert BALEN
Robert Balen

Današnji zaključek posamične tekme se je zaključil v senci predčasnega slovesa Timija Zajca in trenerja Gorazda Betonclja s tekmovanja. Preostali skakalci se tako niso mogli izogniti vprašanjem, kako je celodnevno dogajanje vplivalo na njih. Bor Pavlovčič, še najmanj izkušen med njimi, pravi: "Zase lahko rečem, da se s tem kaj veliko nisme ubadal. Bertoncelj ni moj trener. Vse skupaj se mene še najmanj tiče. Vse to sem sprejel in šel v tekmo čisto normalno."

Domen Prevc je dodal: "Na skakalnici si še vedno sam. Oddelati moraš do konca. Mi sploh še nismo dojeli, kaj točno se dogaja. Svetovno prvenstvo je naša prioriteta, ostale stvari so obrobne. Stvari, ki so se zgodile aprila, so stvar Smučarske zveze, ne nas." Zajčevih izjav, da so tekmovalci imeli zahteve že aprila, ni želel posebej komentirati: "Bomo videli, kako se bodo stvari odvile. Za zdaj je Bertoncelj še vedno naš trener."

Svoje je povedal tudi naš najboljši Anže Lanišek: "Dogodka si nihče ni želel. Upam, da bomo odslej vse stvari reševali mirno in obrnili nov list. Dokler do spremembe ni prišlo, ne morem ničesar več komentirati."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta