Epidemija stranskih učinkov: Strokovnjaki analizirajo obraz Jennifer Aniston in ugotavljajo, kaj je šlo s polnili narobe

D.Ži
30.07.2024 12:18

Težko je biti neprestano pod drobnogledom, tudi strokovnjakov, ki te dni ugotavljajo, da lahko celo najbolj cenjeni hollywoodski lepotni kirurgi pri pomlajevanju zvezdnikov delajo napake.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Izboklina pod očesom Jennifer Aniston naj bi kazala na zaplet s polnilom.  
Profimedia

Jennifer Aniston zagotovo ne sodi v skupino žensk, za katere je že na prvi pogled očitno, da so prestale kak lepotni poseg preveč, tudi v intervjujih je vselej govorila le o dobrih genih, disciplini in zdravem življenjskem slogu, o operacijah prav nič. A strokovnjaki plastične kirurgije so vse glasnejši in kritizirajo njen videz. Vsakič ko se 55-letna igralka kje pojavi, se sproži pravi vihar na družbenih omrežjih. Zdi se, da vse bolj jasno postaja, da je kak poseg vendarle prestala. Oči strokovnjakov so opazile, da se pri pomlajevanju očitno ni zatekla k zares dobrim strokovnjakom in pravim postopkom. 

Profimedia

Pred kratkim je ameriška zdravnica Shakira Cabrera, specialistka estetske medicine in lastnica klinike za estetske posege, opozorila, da tudi te zvezdnice ni zaobšla "epidemija kozmetičnih zapletov".

"Dogaja se prava epidemija kozmetičnih težav ... Celo v Hollywoodu z vsemi možnostmi in dostopom do vrhunskih zdravljenj! Kot nekdo, ki se poslužuje injeciranja, lahko preprečimo, da bi se stanje poslabšalo. Ko pacienti želijo še več polnil okoli oči, jim rečeš ne," je zapisala Cabrera in kot ponazoritev te težave priložila videoposnetek, kjer vidimo od blizu obraz Jennifer Aniston, pa tudi Kylie Jenner ter režiserja in scenarista Baza Luhrmanna.

V vseh treh primerih imajo na predelu pod očmi nekaj, kar je videti kot rahla oteklina, gre za polnilo, ki se je "preselilo" in skoncentriralo na enem mestu. Vsi trije izgledajo, kot da so se pravkar zbudili.

"Niso vsi pacienti kandidati za polnila pod očmi. Sčasoma vam lahko povzroči zaplet. Svojim strankam vedno povem, da lahko izgledaš popolno tri dni, šest mesecev ali dva, nenadoma pa ne več. Ni vprašanje, kako, ampak kdaj. Obstaja toliko drugih, boljših možnosti za predel pod očmi," je zapisala Cabrera.

Profimedia

Pred nekaj meseci je slavni ameriški plastični kirurg Justin Harper spregovoril o obrazu slavne igralke in dejal, da spada v skupino zvezdnic, ki so videti "napolnjeno". Poudaril je, da je okoli njenih ust "splošna sploščenost", za katero meni, da jo povzroča veliko nazolabialnega polnila, zaradi česar je po njegovem mnenju Jennifer videti "možato".

Profimedia

"Če bi pokrili celoten zgornji del njenega obraza in odstranili lase, preostanek pa vtkali v obraz Davida Beckhama ali koga drugega, bi tisti srednji del izgledal popolnoma enako," je dejal zdravnik. Dodal je še, da se igralki ob smehu na licih pojavijo velike izbokline, ki jih sam imenuje "veveričja lica", kar naj bi bil dokaz, da si je ta del obraza napolnila s polnili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta