Pravijo, da je njegova izbira preveč pristranska: Brad Pitt je izbral moška, ki sta po njegovem najlepša na svetu

D.Ži
26.09.2023 12:05

Eden najlepših igralcev na sceni je razmišljal o tem, kdo so njegovi najlepši slavni kolegi. Odgovor je mnoge presenetil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Brad Pitt tudi sam velja za enega najlepših slavnih moških vseh časov.   
Profimedia

Koncept lepote se sčasoma spreminja in je zelo subjektiven, a nekateri gospodje iz zabavne industrije bodo za vedno znani kot "najbolj vroči tipi" vseh časov.

Od Rudolpha Valentina in Marlona Branda, ki ju ni več med nami, do Clinta Eastwooda, ki je zakorakal že v zelo zrela leta. To je le nekaj moških, ki jih občudujemo tudi zato, ker jih povezujemo s konceptom možatosti nekih drugih časov. 

Paul Newman in Elizabeth Taylor v filmu Mačka na vroči pločevinasti strehi. 
Profimedia

Čeprav je precej mlajši od legend zlate hollywoodske dobe, pa ima svoje mesto na tem seznamu zagotovo zagotovljeno tudi Brad Pitt. Dolgo so ga mediji in oboževalci razglašali celo za najlepšega vseh časov, njegova pozicija se je skozi leta sicer nekoliko spreminjala. 

Paul Newman in Elizabeth Taylor
Profimedia

Vprašanje, kdo so najlepši moški vseh časov, so novinarji Voguea tokrat postavili kar Bradu, on pa je izpostavil dva moška, ​​ki po njegovem mnenju nimata konkurence. Prvega sicer ni več med nami, a spomin nanj ne bo nikoli zbledel.

"Če govorimo o ljudeh iz igralskega sveta, ker je to moje vsakodnevno delo, je moja takojšnja izbira Paul Newman. Staral se je tako milo in pravijo, da je bil res poseben človek. Bil je radodaren, iskren in topel," je za Vogue povedal Pitt o slavnem ameriškem igralcu in režiserju, ki je umrl leta 2008 v starosti 83 let.

George Clooney v Urgenci, eni najbolj priljubljenih serij 90-ih. 
Profimedia

"In če že moram imenovati koga iz sedanjosti – naj bo to George Clooney," je Brad polaskal svojemu kolegu, za katerega pravi, da je eden največjih frajerjev vseh časov, hkrati gre tudi za njegovega zelo dobrega prijatelja, zato se nekaterim izbira zdi preveč subjektivna, a vsake oči imajo svojega 'malarja', pravijo. 

Brad Pitt in George Clooney sta že vrsto let dobra prijatelja.
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta