(FOTO) Manj je več: Princesa Kate izbrala izjemno preproste, a lepe čevlje, ki zlahka premagajo vse trendovske modele

D.Ži
04.10.2023 11:43

Žena bodočega britanskega kralja je med obiskom Cardiffa navdušila z zelo klasično opravo, ki pa ji je dodala nekaj prav posebnih modnih dodatkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princesa Kate je med obiskom očarala s svojo sproščenostjo in nasmejanostjo.
Profimedia

Princesa Kate in princ William sta ob 75. obletnici prihoda slovite potniške ladje HMT Empire Windrush v Veliko Britanijo in ob začetku meseca temnopolte zgodovine obiskala mesto Cardiff. Tam sta se srečala z veterani, pozdravili so ju tudi otroci, ki so se srečanja s prestolonaslednikoma zelo veselili. 

Princesa je stavila na zelo klasičen videz in nekoliko širše hlačnice. 
Profimedia

Za to kraljevo dolžnost je Kate izbrala obleko s podpisom britanske modne hiše Holland Cooper, katere dizajn izžareva prefinjenost in modernost. Blagovno znamko je leta 2008 ustanovila britanska oblikovalka Jade Holland Cooper, ugled v svetu mode pa si je ustvarila zahvaljujoč visokokakovostnim materialom in pozornosti do detajlov ter negovanju brezčasnega britanskega stila.

Suknjič temno modre barve s tankimi belimi črtami je medtem zagotovo že postal eden od bolj iskanih kosov. 
Profimedia

Mornarsko modra obleka, ki jo nosi Kate, ima tanke bele navpične črte, ki so videti, kot da so narisane s kredo. Obleka je klasičnega kroja z rahlo razširjenimi hlačnicami in zlatimi gumbi, ki ji dajejo pridih glamurja.

Princesin najljubši modni dodatek je zagotovo bil zaročni prstan, ki je nekoč pripadal princesi Diani. 
Profimedia

Pod jakno je princesa nosila belo bluzo z V-izrezom, na nogah pa preproste temno modre sandale iz usnja. Salonarji veljajo za najbolj ženstvene čevlje, še posebej, če imajo tanko visoko peto, kot jo nosi Kate.

Bela srajčka je resen videz lepo razrahljala in osvežila. 
Profimedia

Valižanska princesa je svojo opravo v Cardiffu dopolnila z ročno uro in prav posebnim detajlom, zaročnim prstanom, ki je pripadal princesi Diani. Čudovit prstan krasi 12-karatni ovalni safir, obdan s 14 diamanti.

Salonarji veljajo za najbolj ženstvene med čevlji. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta