(FOTO) Poslovna moda ni nujno dolgočasna: Bi upale posnemati kombinacijo, v kateri je Amal Clooney prišla na sestanek?

D.Ži
28.09.2023 12:26

Žena hollywoodskega zvezdnika na rdečih preprogah blesti v glamuroznih opravah, v službi pa stavi na klasične kroje v kombinaciji z drznimi barvami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Amal Clooney je v prostorih Združenih narodov pritegnila veliko pozornosti. 
Profimedia

Amal Clooney se je v New Yorku srečala z Antóniem Guterresom, generalnim sekretarjem Združenih narodov. Znana odvetnica je na srečanje prišla s svojo stranko Nadijo Murad, borko za človekove pravice in dobitnico Nobelove nagrade za mir.

Kljub uradnosti obiska je Amal zbrane očarala s svojo zgovornostjo in šarmom. 
Profimedia

Še vedno ni znano, kaj je bila tema njunega pogovora, tiskovni predstavnik generalnega sekretarja pa je potrdil, da je do srečanja prišlo na željo Amal Clooney in Nadie Murad.

Klasični dežni plašč je lepo dopolnil žareče zeleno obleko. 
Profimedia

Samozavestna odvetnica vedno pritegne pozornost, ko se pojavi v javnosti, kar je pravzaprav zelo redko, zato veliko zanimanje fotografov, ki so jo spremljali po odhodu s sedeža ZN, ne preseneča.

Modni slog Amag Clooney je preprost, a vselej pusti močan vtis. 
Profimedia

Zanimanje vzbuja tudi njen slog oblačenja. Amal na hollywoodske dogodke običajno prihaja v zelo glamuroznih oblekah, za poslovne priložnosti pa izbira stroge kroje in klasične kose. Se pa rada poigrava z barvami. 

Zanimiva kombinacija plašča, zelene obleke in čevljev s kačjim vzorcem. 
Profimedia

Nenapisana pravila poslovne mode velevajo, da so za tovrstne priložnosti najbolj zaželeni nevpadljivi odtenki in nevtralna barvna paleta, a Amal je dokazala, da je mogoče izgledati profesionalno, lepo in poslovni priložnosti primerno tudi v bolj živahnih odtenkih.

Ni povsem jasno, kaj je Clooneyeva soproga na Združnih narodih sploh počela. 
Profimedia

Na to srečanje je prišla v dolgi obleki intenzivne, a tople zelene barve. Dopolnila jo je z vpadljivimi čevlji s kačjim vzorcem in debelo zlato peto. Klasičen dežni plašč in velika črna torbica sta odlično dopolnila elegantno odvetničino kombinacijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta