(FOTO) Čudne vroče hlačke in prekipevajoči dekolte: Slavna lepotica je bila prava senzacija

D.Ži
04.10.2022 09:21

Prav mogoče je, da sta Irina Shayk in Bradley Cooper svoji ljubezni dala še eno priložnost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Irina Shayk je videti dobro v vsem, kar obleče. To je dokazala tudi na letošnjem pariškem tednu mode.

Nosila je rdeč steznik, ki je izrazito poudaril njeno prekipevajoče oprsje. Nenavadne vroče hlačke so pozornost usmerile tudi na njene dolge in vitke noge. Drzno modno opravo je dopolnila s parom pisanih škornjev, sivim dežnim plaščem, črno torbo in sončnimi očali.

Profimedia

Lase je spela v nizek čop, okoli vratu se je svetlikala biserna ogrlica. Irina je nasmejana pozirala pred paparaci, s tem stajlingom je bila res prava atrakcija.

Profimedia

Zadnje dni je spet vroča tema v svetovnih tabloidih, saj so se pojavile govorice o domnevni spravi z igralcem Bradleyjem Cooperjem, s katerim imata hčerko Leo De Seino. Ugibanja se niso pojavila kar tako, močno sta jih podžgala tudi zvezdnika sama, saj sta se pohvalila, da skupaj uživata na Bahamih. Tam sta pozirala objeta in nasmejana, Irina pa je na Instagramu objavila počitniške fotografije in v opis dodala emotikon srca.

Profimedia

Dvojica se je začela videvati leta 2015, dve leti kasneje pa se jima je rodila hči. Manekenka se je s Cooperjem razšla junija 2019, ko naj bi ga zalotili med poljubljanjem s pevko Lady Gaga, s katero sta posnela film Zvezda je rojena. Bradley in Gaga sta vse skupaj zanikala, vir blizu manekenki pa je pozneje razkril pravi razlog za razpad zveze.

"Irina je res upala, da bosta skupaj zgradila prihodnost, in mislila, da bosta po rojstvu otroka stopila pred oltar, a se to ni zgodilo. Od Bradleyja si je na vsak način želela več in bila je nesrečna, ker je po njenem preveč časa posvečal delu," je vir povedal za Entertainment Tonight.

Profimedia

Premalo pozornosti naj bi ji posvečal, prepiri so se vrstili. Značajsko naj bi bila zelo različna, sčasoma naj bi ugotovila, da jo povezuje zgolj otrok.

Shayk in Cooper sta v intervjujih večkrat poudarila, da sta se razšla prijateljsko in zaradi hčerke ostala v dobrih odnosih, trojica se je relativno pogosto tudi družila.

Profimedia

Po razhodu je imela Irina kratko romanco z reperjem Kanyejem Westom v času, ko se je ta ločeval od Kim Kardashian, nato pa je bila v razmerju s preprodajalcem umetnin Vitom Schnablom.

V preteklosti je hodila tudi z enim najuspešnejših nogometašev, Cristianom Ronaldom. Poparčkala sta se leta 2010 po srečanju na snemanju reklame za znano blagovno znamko in bila skupaj pet let, preden sta septembra 2015 oznanila, da sta se razšla. Slišati je bilo, da naj se manekenka ne bi razumela s Cristianovo mamo, ki ima na nogometaša močan vpliv.

Profimedia

Irino so povezovali tudi z modnim oblikovalcem Riccardom Tiscijem, s katerim sta se skupaj udeleževala družabnih dogodkov. Toda čeden italijanski oblikovalec ima bojda intimno raje moške.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta