(FOTO) Ena najlepših žensk na svetu ogorčila s fotografijo, ki se mnogim zdi zgolj vulgarna

D.Ži
06.12.2023 11:36

Morda je želela presenetiti spletne sledilce, a ti ji sporočajo, da takšnega poziranja v svoji karieri in življenju nasploh res ne potrebuje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mnogi si želijo, da bi lepa Irina Shayk ostala bolj damska.
Profimedia

Manekenka Irina Shayk je na Instagramu objavila serijo provokativnih fotografij. Za potrebe snemanja je zamenjala več oblek, največ pozornosti in komentarjev pa je požela ena izmed njih. Irina je namreč pozirala v miniaturnem topu in kratkem rumenem krilu.

Na eni izmed fotografij je pozirala s hrbtom obrnjena proti kameri, noge pa je razširila in se nagnila naprej, tako da je bila v ospredju njena "razkrečena" zadnjica. Če je pričakovala val navdušenja, se je pošteno uštela, saj njenim spletnim sledilcem tako izpostavljanje očitno ni prav nič všeč.  

"Sporno" fotografijo najdete v galeriji, ki jo je objavila Irina:

"Nekatere slike so res nepotrebne. Ste ena najlepših žensk na svetu, a to ne pomeni, da je na vas vse videti super", "Ali bi to naj bila modna fotografija? Zgolj vulgarna je", "Ta svet je vsak dan bolj nor", "Samo zato, ker te fotograf prosi, da tako poziraš, še ne pomeni, da moraš," so nekateri od ogorčenih komentarjev. 

"Premalo si pustila domišljiji. Očitno postajamo družba, ki preveč pokaže," "Res umazano in prostaško", "Lepa si, ne rabiš takšnih fotografij," so drugi ogorčeni komentarji. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta