(FOTO) Nazaj so! Charlize Theron napovedala vrnitev čevljev, ki so nas pred leti obnoreli, nato pa smo nanje pozabili

D.Ži
27.09.2023 09:49

Prej ali slej se kultni modni kosi vrnejo, a v sodobnejših kombinacijah. Jesen in zimo bodo zaznamovali kosi, ki jih zagotovo še imate v omari.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Charlize Theron je v New Yorku napovedala veliko vrnitev visokih škornjev.
Profimedia

Charlize Theron je iz Los Angelesa pripotovala v New York, da bi sodelovala na festivalu Global Citizen. Festival in istoimenska organizacija že od leta 2012 povezujeta aktiviste, filantrope, svetovne voditelje, umetnike in državljane po vsem svetu z namenom reševanja problema skrajne revščine. V okviru različnih akcij so organizacije, ki se borijo proti revščini, skozi leta razdelile že več kot 43 milijard dolarjev.

Charlize Theron je škornje skombinirala s karirastimi kratkimi hlačami.
Profimedia

Tudi Charlize je med številnimi slavnimi ambasadorji pobude. Lepa 48-letnica je na festival prišla v zanimivi modni kombinaciji, v kateri je najbolj izstopalo asimetrično usnjeno krilo modne hiše Alexander McQueen. Igralka jo je kombinirala s črnim topom in kratko belo jakno, namesto petk, ki bi bile nekoliko predvidljiva izbira, pa se je odločila za vojaške škornje.

Vračajo se oprijeti, pa tudi bolj ohlapni modeli. 
Profimedia

Pred festivalom se je odpravila na večerjo v newyorški hotel, oblečena v bolj preprosto in ležerno kombinacijo. Kratke hlače s karo vzorcem je dopolnila z navadnim črnim pulijem, na nogah pa je imela model škornjev, ki se pospešeno vrača na sceno.

Tudi Chanel Iman se je spet navdušila nad škornji, ki segajo nad koleno. 
Profimedia

Večina se prav gotovo spomni modne evforije, ki jo je sprožila priljubljenost visokih škornjev pred približno 10 leti. Modeli nad koleni, ki segajo do stegen, so postali nepogrešljiv kos in videli smo jih lahko dobesedno na vsakem koraku. Kot je v navadi pri velikih trendih, je letom velike popularnosti sledilo zatišje, zdaj pa so visoki škornji spet v modi.

Selena Gomez s svojimi "divjimi" škornji v Parizu. 
Profimedia

To so napovedali tudi pri Vogueu in kot tiste, ki bodo prevladovali, izpostavili široke nabrane modele, ki se ne oprijemajo meč. Sodeč po kombinaciji Charlize Theron pa je zdaj pravi čas, da iz omare vzamemo stare modele, ki smo jih nosili pred leti in jih vključimo v sodobnejše kombinacije.

Heidi Klum je izbrala presenetiljivo robusten model. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta