(FOTO) Si je pomagala z razvpitim zdravilom? Oprah Winfrey je spet drastično shujšala in navdušila v oprijeti obleki

D.Ži
06.12.2023 10:31

Najbogatejša med ameriškimi televizijskimi voditeljicami se s telesno težo spopada že vse življenje, tokrat se ji je spet uspelo vrniti v vrhunsko formo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Oprah Winfrey pravi, da se ljudje do nje drugače obnašajo, kadar ima več kot 90 kilogramov.  
Profimedia

Vseživljenska bitka s težo se nadaljuje. Voditeljica Oprah Winfrey je skozi leta izgubila že na desetine kilogramov, o čemer je zmeraj zelo odkrito govorila, niti se ni trudila teže skrivati. Trenutno je na vitkejši strani tehtnice. Pred kratkim je 69-letnica pokazala opazno vitkejšo postavo v oprijeti vijoličasti obleki Dolce & Gabbana.

Udeležila se je gala dogodka Annual Academy Museum Gala v Los Angelesu, kjer je z nasmehom na obrazu pozirala na rdeči preprogi. Za stajling je prejela pohvale. Na tem dogodku je prejela nagrado The Pillar.

69-letna Oprah Winfrey je v vrhunski formi.  
Profimedia

Po objavi novih fotografij ameriške televizijske zvezdnice se oboževalci sprašujejo, kaj je tokrat skrivnost njene vitke postave. Že pred časom je poudarila, da ne uporablja razvpitega zdravila, ki je v zadnjih mesecih izjemno priljubljeno med tistimi, ki želijo izgubiti odvečne kilograme.

Povedala je, da je sita ideje, da bi ljudje hujšali s pomočjo zdravil in da je tudi sama bila večkrat zaradi svoje teže javno zasmehovana.  

"Ko sem prvič slišala za zdravilo za hujšanje, sem mislila, da gre za lahek način za doseganje rezultatov. A to želim doseči sama. Obstaja del mene, ki čuti, da moram to storiti na težji način, da moram obdržati hojo v hribe, da moram še naprej trpeti, ker se mi bo drugače zdelo, kot da goljufam samo sebe," pravi milijarderka. 

Legendarna voditeljica pravi, da želi hujšati na tradicionalen način, ne s pomočjo zdravil.  
Profimedia

"Moje telo skladišči maščobno tkivo, velikokrat sem bila na dieti, a vedno se zdi, da se telo želi vrniti na določeno težo. Če bi na primer ob 11-ih zvečer pojedla jabolčno pito, bi bila zjutraj dva kilograma težja. Enostavno ne smem jesti pozno," je pojasnila.

Če bi si pomagala z zdravili, bi imela občutek, da goljufa samo sebe.  
Profimedia

Moti jo, da ljudje grdo govorijo o predebelih, a je naivno sklepala, da bodo z njo ravnali drugače. "Drugače me obravnavajo, ko imam več kot 90 kilogramov in ko imam manj kot 90 kilogramov. Ali ne bi morali vsi bolj sprejemati telesa, v katerem se odločimo biti?" je rekla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta