(FOTO) Jo še prepoznate? Ana Klašnja drastično spremenila pričesko, ki je zdaj bistveno krajša in druge barve

05.06.2024 10:00

Pred jubilejno deseto sezono šova Slovenija ima talent si je priljubljena žirantka in baletna solistka omislila tudi stilsko preobrazbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Klašnja je svoje značilne dolge, temnorjave lase spremenila v bolj poletno različico. 
Ana Kovač

Na kaj pomislite, ko slišite za Ano Klašnja? Na žareč, širok nasmeh, na čustvene odzive v Talentih, na to, da je vrhunska baletna solistka? Na dolge, goste in valovite lase? Ostanimo malce pri slednjih, saj se je ob prihodu poletja Ana odločila svojo značilno dolgo pričesko kar precej spremeniti. Dolge, rjave lase ji je frizerka precej skrajšala in jih tudi opazno posvetlila. 

"Čas za spremembo. Striženje, barvanje, kravžlanje," je zapisala na instagramu. Čeprav je nekatere njena nova podoba sprva presenetila, so komentarji na poletno osveženo pričesko izrazito pozitivni. Še zmeraj so valoviti, a tokrat bolj v instagramovskem trendu. "Končno sem se opogumila in svoje lase zaupala Aski," pravi Ana, ki se je prepustila rokam frizerske mojstrice Aske Kajtazović. "Pred vrati je nova sezona Talentov, tako da sva se odločili, da kar konkretno spremeniva izgled," dodaja.

Ana se je v zadnjih mesecih sicer morala spopasti tudi z manj prijetnimi rečmi, saj se je poškodovala in se zato ni mogla udeležiti gostovanj ljubljanskega Baleta v Celovcu in Trstu, ki se jih je tako veselila. Hkrati je med okrevanjem imela končno nekaj več časa zase in svoje bližnje, še preden steče nova, jubilejna 10. sezona šova Slovenija ima talent. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta