Ana Klašnja razkrila, da razmišlja o lepotnem posegu: "Ko sem dopolnila štirideset let, me je malo udarila realnost"

D.Ži
21.05.2024 09:49

Lepa baletna solistka in žirantka šova Slovenija ima talent je spregovorila o skrivnostih svojega mladostnega videza. Pravi, da je začutila, da so leta prišla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Imam mladostno telo, tudi obraz je otroški, zato imam srečo, da sem videti mlajša," pravi Ana. 
Anže Mulec

Čedna, karizmatična in v izjemni formi. Tako bi lahko opisali baletno solistko ljubljanske baletne hiše Ano Klašnja, ki jo širša javnost pozna tudi kot čustveno žirantko šova Slovenija ima talent, kjer, kadar sezona traja, iz tedna v teden navdušuje s svojimi modnimi podvigi in zapeljivostjo. Ana je stara 44 let, kar bi res težko ocenili, saj se zdi, da se skozi leta sploh ne spreminja. Dobri geni, aktivno življenje in mladostna energija, umetnica pa je o svojem atraktivnem videzu spregovorila za revijo Lady.

"Imam mladostno telo, tudi obraz je otroški, zato imam srečo, da sem videti mlajša. (smeh) Staranje sem nekako sprejela in se ga za zdaj še ne bojim. Ko sem dopolnila štirideset let, me je malo udarila realnost, priznam. Rekla sem si, to je to, zdaj se je začelo. Od znotraj čutiš, da so prišla leta. Nenadoma opaziš, da ne vidiš več od blizu, vse dneve si sesut, pa ne razumeš, zakaj, moraš več skrbeti za kožo, piti, uživati kolagen, paziti, da ješ veliko zelenjave in sadja," je za Lady povedala Ana Klašnja in dodala. "V Sloveniji smo sicer precej zadržani do lepotnih posegov, mislim pa, da bom čez čas posegla po čem, a seveda v zdravi meri. Zdaj hodim na PLV, nego obraza, mezoterapijo … Ko grem na nego, si vzamem dve uri zase in se odklopim od preostalega sveta." 

Oddaja Slovenija ima talent je medtem že najavila svojo vrnitev na televizijske zaslone. Junija začnejo snemati avdicijske oddaje, kdo bodo žiranti, na Pop TV še niso razkrili, a zdi se, da brez simpatične Ane tudi v deseti sezoni ne bo šlo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta