(FOTO) Nedrc in visoke pete: 65-letna Andie MacDowel zažigala v opravi, ki si je ne bi upale obleči desetletja mlajše

D.Ži
03.10.2023 11:00

Večna modna in lepotna ikona. Ena najbolj cenjenih filmskih zvezdnic je na pariškem modnem tednu dokazala, da so leta res zgolj številka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andy MacDowell je na pariškem modnem tednu požela enega najglasnejših aplavzov.
Profimedia

Kozmetično podjetje L'Oreal je na tednu mode v Parizu pripravilo modno revijo "Walk Your Worth", na kateri so sodelovale ambasadorke te lepotne znamke. Šlo je za pravi spektakel v bližini Eifflovega stolpa, ki je služil kot odlična kulisa modnemu šovu.

Še nikoli je nismo videli v tako mračni podobi, a je tudi v črnini blestela.
Profimedia

Modno revijo "Walk Your Worth" so si zamislili kot nekakšen praznik ženstvenosti in opolnomočenja žensk, vsaka od dam, ki so se je udeležile, pa je predstavila zanimivo modno kombinacijo. Andie MacDowell je presenetila s nepričakovano mračno podobo.

Bilo je povsem jasno, da legendarna igralka na modni brvi uživa vsak trenutek.
Profimedia

Slavna 65-letna igralka, katere naravni videz in sive lase mediji pogosto hvalijo, je bila videti osupljivo v črnem bleščečem PVC kompletu, hlačah z visokim pasom in dolgem plašču, pod katerim je nosila le črn nedrček.

Pod PVC plaščem je nosila drzen črn nedrc.
Profimedia

Stajlingu za L'Orealovo revijo na pariškem tednu mode je dodala srebrne čevlje s platformo in debelo peto, obleko pa sta odlično dopolnila neobremenjena pričeska in temno ličenje. Andie razpuščeni sivi kodri lepo pristajajo, kot tudi skrivnostno črno zasenčene oči. 

Igralka zagovarja naravno staranje, čeprav so nekateri prepričani, da tu in tam na sebi vendarle kaj "popravi". 
Profimedia

Legendarna igralka je po mnenju mnogih pokazala in dokazala, da tudi v sedmem življenjskem desetletju ostaja lepotna ikona in navdih ženskam po svetu, da lahko na polno uživajo v življenju, neobremenjene z leti. 

Sivi kodri in črno zadimljene oči ... kakšna kombinacija!
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta