Slavna Oprah po desetletjih priznala, katerega trenutka v karieri se najbolj sramuje: "Poslala sem slabo sporočilo"

D.Ži
25.05.2024 13:01

Skozi leta je pred kamerami izgubila (in pridobila) na desetine kilogramov. A eno oddajo prv posebej obžaluje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Oprah se kesa, ker je nehote prispevala k promociji nezdravega hujšanja. 
Profimedia

Slavna televizijska voditeljica in kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey je vodila oddajo WeightWatchers, v kateri se je opravičila za nekatera dejanja, povezana s svojim prispevkom h kulturi prehranjevanja v Ameriki.

"S svojimi platformami, preko svoje revije, pogovorne oddaje, 25 let, interneta sem bila zelo aktivno udeležena pri ohranjanju prehranske kulture. Ne morem vam povedati, koliko oddaj o hujšanju in preobrazbi sem posnela tekom televizijske kariere," je dejala Oprah in razkrila, da obstaja televizijski trenutek, ki se ga zdaj sramuje. Obžaluje, da ga je posnela. 

Legendarna voditeljica je skozi leta pred kamerami izgubila in pridobila ne desetine kilogramov.  
Profimedia

Gre za epizodo oddaje Oprah šova, posneto leta 1988, ko je na oder pripeljala voziček maščobe, da bi pokazala, koliko teže je pred kratkim izgubila z dieto in vadbo. 

"Na ta način sem poslala sporočilo, da je stradanje na tekoči dieti v redu, in postavila standard za vse ljudi, ki so gledali mojo oddajo, sama pa tem istim standardom nisem mogla slediti, saj sem se že naslednji dan po koncu diete začela rediti," je odkrito priznala voditeljica.

Oprah te dni žanje komplimente. Res je videti vrhunsko.  
Profimedia

Spregovorila je tudi o tem, da je bila pri dieti ves čas v začaranem krogu jo-jo efekta in da je zato preizkusila marsikatero metodo hujšanja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta