(VIDEO) Tako je ženska s pomočjo tekaške aplikacije ugotovila, da jo mož vara s prijateljico iz soseščine

D.Ži
19.03.2024 10:28

Sodobne tehnologije prinašajo veliko prednosti, a tudi kakšno past, v katero se lahko hitro ujamemo, če poskušamo kaj prikriti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tiktokerica Megan je na profilu @meg.c.mcgee delila viralni videoposnetek, v katerem je povedala, kako se je njen zakon končal, potem ko je s pomočjo aplikacije za treniranje odkrila, da jo mož vara.

"Ta mali sluzavec. Da me bivši mož vara, sem izvedela po zaslugi aplikacije Strava," je začela, nato pa je pojasnila, da sta si z možem sledila na tej aplikaciji, ki med drugim prikazuje zemljevid oziroma tekaško pot, nato pa razkrila, kaj ji je tam postalo tako sumljivo.

@meg.c.mcgee Brb, applying for the FBI 🕵🏼‍♀️ @Strava #fyp #storytime #cheater ♬ original sound - Meg

"Bilo je veliko dni, ko je šel sam na tek, jaz pa sem ostala doma in telovadila. Spomnim se tudi, da sem predlagala, da grem z njim, a je vedno našel izgovor," je povedala.

Mož ji je nekega dne predlagal, da bi si vzela odmor drug od drugega, kar ji je postalo zelo sumljivo, zato je začela raziskovati.

"Kot vsi moški, ki varajo, je tudi on mislil, da je zelo zvit in da je zakril sledi, jaz pa sem začela sestavljati ​​koščke informacij iz različnih virov," je povedala in dodala, da se je vse postavilo na svoje mesto, ko je pobrskala po aplikaciji.

"Ko sem gledala njegove zemljevide, sem videla, da svoj 'tek' začne pri naši hiši in konča pri njeni hiši. Živela je manj kot kilometer stran od nas," je razkrila v videu, ki si ga je ogledalo 2,2 milijona ljudi. Sledilci ji sporočajo, da ni edina, ki je zahvaljujoč aplikaciji odkrila, da je žrtev nezvestobe.

Ko jo je sledilec vprašal, ali jo je mož varal s prijateljico, je odgovorila pritrdilno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta