Odpira se Drevesna hiša v Mestnem parku

Gordana Possnig Gordana Possnig
20.05.2020 12:52

Svoja vrata bosta v petek odprla še dva objekta v upravljanju Zavoda Celeia Celje

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Drevesna hiša v celjskem mestnem parku
Zavod Celeia Celje

Svoja vrata bosta v petek odprla še dva objekta v upravljanju Zavoda Celeia Celje, in sicer Drevesna hiša v Mestnem gozdu ter Spominska hiša Alme Karlin v Pečovniku. Almina hiša bo odprta ob petkih in sobotah od 10. do 17. ure. Drevesna hiša bo odprta od srede do petka od 17. do 19. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 14. do 19. ure. Obe hiški sta v primeru dežja in slabega vremena zaprti.
Zavod Celeia Celje ima s tem odprto večino objektov, ki jih ima v upravljanju. Zaprte ostajajo dvorane Celjskega doma ter Galerija Račka, ki jo bodo odprli 20. junija na Poletno muzejsko noč s samostojno razstavo vizualne umetnice in performerke Olje Grubić.
Najbolj obiskana turistična točka Celja Stari grad je odprt vse dni v tednu od 10. do 20. ure. Ob tem velja opozorilo, da je na gradu lahko istočasno največ 100 ljudi hkrati. Če bo število obiskovalcev preseglo 100, bodo morali naslednji na obisk počakati. Turističnoinformativni center na Glavnem trgu je odprt od ponedeljka do petka od 10. do 17. ure in v soboto od 10. do 13. ure. Prav tako je odprt Center sodobnih umetnosti. Galerija sodobne umetnosti in Likovni salon Celje sta odprta od torka do sobote med 11. in 18. uro, v nedeljo in ponedeljek sta galeriji zaprti. V Galeriji trenutno ni razstave, naslednja bo na ogled od 12. junija z deli iz stalne zbirke Centra sodobnih umetnosti. V Likovnem salonu pa je na ogled razstava Ezster Katalin I Hold You and You Hold Me.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta