Tuš s skrajšanim delovnikom

Rozmari Petek Rozmari Petek
14.03.2020 14:56

Po Citycentru Celje obratovalni čas omejujejo tudi v Planetu Tuš; ob nedeljah bo trgovski center zaprt

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Spremenjen delovni čas nekaterih trgovin Tuš.
Igor Napast

Od danes do preklica bo, podobno kot Citycenter Celje, tudi Planet Tuš Celje obratoval s skrajšanim delovnim časom. Od ponedeljka do sobote bo odprt med 10. in 18. uro, ob nedeljah pa bo zaprt. Izjema je njihov hipermarket Tuš v Planetu Tuš Celje, ki bo deloval po nespremenjenem delovnem času, da bi, kot sporočajo, zagotovil nemoteno oskrbo živil prebivalstvu od ponedeljka do sobote med 8. in 21. uro ter nedelje med 8. in 15. uro.
"Trgovine Tuš ostajajo odprte, delovnega časa trenutno ne spreminjamo, razen t.i. dežurnim trgovinam, ki so imele sedaj podaljšan delovni čas, prilagajamo poslovanje na redni delovni čas poslovalnice. Na širšem celjskem bo takšen redni delovni čas od 16.3. tudi v Tuš supermarketu Celje Ljubljanska, Žalec, Vojnik, in market Nova vas (te trgovine bodo odprte od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro, ob nedeljah do 12. ure. Vsekakor pa vseskozi spremljamo priporočila institucij in situacijo, kateri se bomo sproti prilagajali," sporočajo s Tuša.
So pa očitno ravno v pravem času odprli njihovo novo tržno pot, poimenovano hitri nakup, s katero kupci izdelke naročijo po spletu, nato pa jih prevzamejo pred Planetom Tuš. Obisk v zadnjih dneh je bil nadpovprečen.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta