V celjski bolnišnici preklic popolne prepovedi obiskov

Gordana Possnig Gordana Possnig
10.06.2020 09:06

Obisk dovoljen le eni zdravi osebi, omejen je na 15 minut

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Celjska bolnišnica po epidemiji odpira vrata za obiskovalce
Arhiv Sbc

V celjski bolnišnici z današnjim dnem preklicujejo ukrep popolne prepovedi obiskov hospitaliziranih pacientov. Obiski so odslej omejeni na eno odraslo osebo na dan, ki mora biti zdrava, imeti mora tudi negativno epidemiološko anamnezo. Obiski bodo otrokom dovoljeni le izjemoma, v dogovoru z zdravnikom na posameznem oddelku. Pri porodnicah so dovoljeni samo obiski očetov novorojenčkov, pri otrocih, ki se zdravijo v bolnišnici, pa le obiski staršev ali skrbnikov. Obiski lahko trajajo največ 15 minut.
Obiskovalci bodo vstopali v bolnišnico skozi vhod številka 1. Gre za glavni vhod nasproti ZD Celje. Izjema so obiskovalci Ginekološko-porodniškega oddelka, ki bodo vstopali skozi vhod številka 9, otroškega oddelka, ki bodo vstopali skozi vhod številka 14 in Oddelka za infekcijske bolezni in vročinska stanja, ki bodo vstopali skozi vhod številka 11. Ob obisku je za obiskovalce obvezna zaščitna maska. (gp)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta