(VIDEO) Večerovo soočenje županskih kandidatov v Velenju: Kako se bodo greli Velenjčani

rr
09.11.2022 06:00

Šest kandidatov za župana smo soočili v Velenju, pred polno dvorano se je odvila precej dinamična debata. Oglejte si sklop, v katerem kandidati predstavljajo stališča o ogrevanju, širši energetski oskrbi in zelenem prehodu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Prvo od Večerovih predvolilnih soočenj smo pognali v mestni občini Velenje, kjer se za mesto župana poteguje šest kandidatov: aktualni župan Peter Dermol (SD in skupina volivcev), dr. Milan Medved (skupina volivcev), Jože Hribar (Naše Velenje), Lidija Črnko (Gibanje Svoboda), Lidija Šolinc (Resni.ca) in Benjamin Strozak (Dobra država). V polni dvorani, v kateri so bili v veliki meri podporniki župana oziroma SD, je naša novinarka Rozmari Petek kandidate izzvala z več tematikami, osrednji sta bili povezani z energetiko v Šaleški dolini v navezavi na TEŠ in Premogovnik Velenje, pa tudi s položajem primarnega zdravstva in vlogo oziroma vodenjem Zdravstvenega doma Velenja. Izsek soočenja, ki zadeva tematiko ogrevanja Velenja oziroma Šaleške doline in prestrukturiranje premogovne regije, je dostopen tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta