Zdrastveni dom Celje: Kdor čaka, dočaka

Gordana Possnig Gordana Possnig
03.12.2019 17:30

Skupna vrednost naložbe v prenovo 3,365 milijona evrov

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zdravstveni dom Celje v Gregorčičevi ulici 5
Gordana Possnig

Kdor čaka, dočaka, bi lahko rekli v celjskem zdravstvenem domu, ki že dolga leta čaka na nove prostore. In očitno jih bo sedaj vendarle dočakal oziroma dočakal bo (vsaj) začetek prenove prostorov v Gregorčičevi 6 (nasproti dosedanjega zdravstvenega doma). Tam sta svojčas domovala celjski center za socialno delo in delovno sodišče. Medtem ko je prvi svoje prostore že zdavnaj preselil, se bo v kratkem preselilo tudi celjsko delovno sodišče, in sicer v prostore na Ljubljanski 1 a v Celju. Gre za prenovo prostorov v skupni velikosti 2500 kvadratnih metrov, v njih bodo svoj prostor dobili Center za krepitev zdravja, Center za duševno zdravje otrok in mladostnikov, fizioterapija s fiziatrom in razvojne ambulante.
Direktorica celjskega zdravstvenega doma mag. Alenka Obrul pojasnjuje, da je že izbran izvajalec del. To je obrtno gradbeno podjetje Remont, d.d., pogodbo z njim bodo podpisali v teh dneh. Skupna vrednost investicije je 3,365 milijona evrov. Dela se bodo pričela predvidoma takoj po novem letu, v Gregorčičevi 6 bodo trajala predvidoma 12 mesecev. (gp)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta