"Maribor ni le nogometno, pač pa tudi odbojkarsko mesto"

Zmago Gomzi
29.04.2021 17:58
Mariborski odbojkarji so po osvojitvi naslova državnih prvakov dočakali še sprejem pri generalnem pokrovitelju.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Partnerstvo mariborskih odbojkarjev in glavnega pokrovitelja je že po manj kot letu in pol obrodilo zgodovinsko lovoriko. 
Igor Napast

Za odbojkarje Merkurja Maribor, ki so po kar 28 letih v nedeljo spet osvojili naslov državnega prvaka, se sprejemi vrstijo kot po tekočem traku. Tokrat ga je v prostorih trgovskega centra Merkur na Tržaški cesti v Mariboru zanje pripravilo vodstvo tega podjetja, ki je glavni pokrovitelj mariborskega kluba. Čestitk in pohvalnih besed ni manjkalo.

"Občutki ob osvojitvi naslova prvaka so sijajni. Klub je dokazal, da je vreden našega zaupanja. Dokazal je, da je najboljši v državi in da igra najboljšo odbojko. Še naprej mu bomo stali ob strani, kolikor bo v naših močeh, seveda," je z zadovoljstvom na obrazu povedal generalni direktor podjetja Merkur iz Kranja Blaž Pesjak. "Finalna serija je bila neverjetna! Končala se je z zmagoslavjem ekipe, ki je pokazala zbrano, srčno in drzno igro," se je utrnilo direktorju podjetja Merkur Igorju Maroši. Obraz je žarel tudi izvršnemu direktorju kluba Matjažu Strdinu: "Bili smo strpni in vztrajni. Naše večletno strokovno delo se je obrestovalo. Maribor ni le nogometno mesto, je tudi odbojkarsko. Upam, da bomo z roko v roki s podjetjem Merkur še naprej dosegali podobne zmage."

Najbolj čustven je bil nagovor trenerja Sebastijana Škorca: "Občutki po velikem zmagoslavju večkrat privrejo na plan, težko jih je obvladovati. Hvala vsem igralcem, sodelavcem in sponzorjem, zlasti pa podjetju Merkur, s katerim smo decembra 2019 začeli pisati skupno zgodbo in smo jo pred dnevi izpisali z velikimi črkami." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta