(FOTO) Kaj se je zgodilo? Ena najlepših igralk na svetu se je spremenila do neprepoznavnosti

D.Ži
17.02.2022 00:00

Jessico Biel je z novimi očali in pričesko skoraj nemogoče prepoznati. Zadeva ima srhljivo ozadje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hollywoodsko igralko Jessico Biel so prvič opazili na snemanju nove mini serije "Candy", v kateri bo igrala razvpito morilko s sekiro Candy Montgomery. Zaradi vrhunske maske jo je skoraj nemogoče prepoznati. 

Profimedia

39-letna igralka je z velikimi očali s kvadratnimi okvirji in kratko pričesko neverjetno podobna pravi Candy. Tudi oblekli so jo zelo podobno, v modro obleko in črne čevlje ter zgolj minimalno naličili.

Profimedia

Serija se vrti okoli umora, ki se je zgodil leta 1980, in kasnejšega sojenja, v katerem je Montgomeryjeva trdila, da ni kriva in da je svojo prijateljico Betty Gore ubila v samoobrambi.

Profimedia

Mimogrede, Montgomeryjeva, ki si je z možem Patom delila dva otroka, je imela afero z možem svoje prijateljice, ki ga je spoznala v cerkvi. Po koncu afere se je Montgomeryjeva ustavila v hiši svojega ljubimca, kjer naj bi se soočila z njegovo ženo Betty.

Profimedia

Montgomeryjeva je na sojenju trdila, da jo je ta napadla s sekiro in da sta se ravsali, preden je prevzela nadzor nad njo in jo udarila. Toda ... žrtev so našli z 41 urezninami po telesu. Morilkina odvetniška ekipa je med sojenjem trdila, da je doživela "reakcijo disociacije", med katero je še naprej pohabljala svojo prijateljico. Strokovnjaki so na sojenju pričali, da je po tem, ko je že bila nezavestna, Betty prejela še veliko udarcev. Zaleglo je in konec oktobra 1980 je bila oproščena obtožb umora.

Profimedia

Jessica je dobila vlogo Candy Montgomery oktobra 2021, potem ko se je igralka Elisabeth Moss umaknila zaradi snemalnega urnika, ki ji ni ustrezal. Žena Justina Timberlakea je v zadnjih letih močno omejila obsega svojega dela, še najraje se pojavlja v mračnih dramah in mini serijah. Dela tudi kot izvršna producentka.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta