(FOTO) Slavna lepotica naredila pravi šov na plaži: Polivala se je z vodo in božala s prijateljico

D.Ži
09.02.2022 09:20

Ko je Vanessa Hudgens opazila, da so na plaži prisotni tudi fotografi, je poskrbela, da so imeli kaj videti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Vanessa Hudgens zadnje dni na polno s prijatelji uživa na priljubljeni mehiški turistični destinaciji slavnih, mestu Tulum.

Profimedia

Tam so jo paparaci ujeli na plaži, ko je zabavala svojo ekipo, a tudi vse ostale v mini bikiniju s tangicami. Vanessa je ignorirala kamere in pripravila pravi šov. Najprej se je polila z vodo, nato je veselo zaplesala, za konec pa se sklonila še k prijateljici, ki jo je pobožala po hrbtu in pri tem pokazala vse svoje čare.

Profimedia

Z dopusta se je 33-letnica oglasila tudi na Instagramu, kjer je svojih več kot 44 milijonov sledilcev počastila s pogledom na svoje brezhibno telo.

Njen fant, nogometaš Cole Tucker, tokrat ni bil na vidiku, zato ni povsem jasno, ali je na dopustu sploh prisoten. Par je v zvezi od leta 2020. Vanessa je bila pred njim devet let v zvezi z igralcem Austinom Butlerjem, razšla pa naj bi se zato, ker si ona še ni želela zanositi. 

Profimedia

"Želim se poročiti, potovati in potem imeti otroke. Verjetno v poznih tridesetih. Vsaka biološka ura je drugačna," je nekoč dejala.

Profimedia

Pred Austinom je igralka ljubila igralca Zaca Efrona, s katerim je bila med letoma 2005 in 2010. 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta